Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra volnék kíváncsi miért ilyen elítélőek az idősebbek?
Figyelt kérdés
Szervusztok , ezzel a kérdéssel azt szeretném megtudni,hogy elég sok olyan kérdés van amit 13-16 év közötti lányok írnak ki, hogy terhesek lettek vagy lehetnek-e. Sajnálatos mód azt látom,hogy mindenki k*rváza meg tudatlannak titulálja őket ahelyett ,hogy segítenének ( tisztelet a kivételnek) Tény ,hogy ők is hibásak. De biztos,hogy csak az ő hibájuk? Nem lehet,hogy a felnőttek is ludasok benne mert nincsenek ezek a lányok felvilágosítva időben vagy rendesen? Miért felejtik el,hogy ők is voltak ennyi idősek? A Válaszokat előlre is köszönöm :)2013. szept. 23. 17:37
21/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom,hogy nem pedofil az aki segít egy fiatal lánynak ha az kérdez ilyesmiről,lehet nincs olyan kapcsolatban a szüleivel,hogy ilyesmit kérdezhessen tőlük. Úgy gondolom az volna a legideálisabb ha a szülők leülnének a lányaikkal mikor megjön az első menstruációjuk és mindenről tájékoztatnák őket és hagynák,hogy kérdezzen ez úton talán elkerülhető,hogy besikeredjenek a babák.
2013. szept. 23. 18:18
22/28 anonim válasza:
Te ugy gondolod, hogy nem pedofil. De nagyon sokan igen, mert akik a saját gyerekükkel nem tudnak ilyesmiröl beszélni azért elitélni tudnak. (Az én kislányomnak akar beszélni fasrol, szexröl? Ennek a kicsi ártatlanságnak?) A másik oldalrol nem szoltál. Lenne-e szerinted jelentkezö (amig nincs baj)? Egyébként szerintem nem az az alapvetö baj, hogy nem tudják hogyan lesz a gyerek, inkább a felelötlenség, meggondolatlanság a nagy szerelem közepette. Hányszor olvashatni itt, hogy csak éppen bedugta és már huzta is ki. (Mire jo az ilyen?)
23/28 A kérdező kommentje:
Na ezt én sem tudom,hogy mire jó.
2013. szept. 23. 18:45
24/28 anonim válasza:
A többi részhez hozzáfüznivalod?
25/28 A kérdező kommentje:
Szerintem jo otlet volna ha a szulok idoben felvilagositanak a gyerekeiket ha kellemetlen ha nem , igy elkerulheto volna ,hogy idegenektol kelljen segitseget kerniuk az interneten mert baj lett, sott igy baj sem lenne. Ha pedig a gyerek itt ker segitseget akkor ottkomunikacios problemak vannak az itt valaszolok pedig csak segiteni szeretnenek mert tapasztaltabbak mint a kerdezo.
2013. szept. 23. 20:05
26/28 anonim válasza:
Mert ezek a kérdések iszonyú idegesítőek! Csak egy csöpp agy kellene hozzá, meg olyan kérdéseket tesznek fel amire a választ mi totál NEM TUDHATJUK. És igen, ha valaki szexel, ELŐTTE TÁJÉKOZÓDJON. Ez az Ő dolga!
27/28 anonim válasza:
Ha már annyi esze van, hogy mit merre talál, akkor legyen annyi esze is, hogy ezeknek utána néz. Az élet tele van újabb és újabb feladatokkal, eseményekkel amiket nem ismerünk. Nem csak fiatalkorban lehet ilyen. Azt csak a hülye ember csinálja, hogy hasra ütés szerűen beleveti magát mindenbe körültekintés nélkül. Úgyis körülöttem forog a világ. Hát nem. És ilyen értelemben megérdemli a hülye ember, ha pofára esik. Ha nem tanul belőle, megint pofára fog, és újból és újból csak más lesz a körítés hozzá. Mindaddig amíg nem lesz körültekintőbb. A negatív tartalmú hozzászólók ezt próbálják kifejezni, nem biztos, hogy mindig jól.
28/28 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok és abban az esetben nem tartok k.rvának egy megesett csajt,ha nem csalta meg a pasiját,csak butának vagy könnyelműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!