Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra volnék kíváncsi miért ilyen elítélőek az idősebbek?
Figyelt kérdés
Szervusztok , ezzel a kérdéssel azt szeretném megtudni,hogy elég sok olyan kérdés van amit 13-16 év közötti lányok írnak ki, hogy terhesek lettek vagy lehetnek-e. Sajnálatos mód azt látom,hogy mindenki k*rváza meg tudatlannak titulálja őket ahelyett ,hogy segítenének ( tisztelet a kivételnek) Tény ,hogy ők is hibásak. De biztos,hogy csak az ő hibájuk? Nem lehet,hogy a felnőttek is ludasok benne mert nincsenek ezek a lányok felvilágosítva időben vagy rendesen? Miért felejtik el,hogy ők is voltak ennyi idősek? A Válaszokat előlre is köszönöm :)2013. szept. 23. 17:37
11/28 anonim válasza:
13-16 éves koromban egész nap a focipályán voltam, vagy bringáztam, vagy segítettem otthon valamilyen munkában. Néha még tanultam is!:P Akkoriban nem volt még menő az, hogy 13 évesen a lányok a falu qurváivá váljanak. A fiúk pedig nem öltöztek úgy, mint a lányok! Azok a régi szép idők! Amúgy ennyi idősen most sem kell nemi életet élni. Lehet, hogy fizikálisan készen áll arra az ember, de fejben még tutira nem. Néhány embernek még 30 évesen sem kéne, mert akkor is totál gyerekesen viselkedik. Nem piszkálom amúgy ezeket az embereket, de előbb kéne gondolkozni, aztán pedig cselekedni és nem fordítva.
12/28 anonim válasza:
Az a bűn ha nem engeded kiteljesedni azt az új életet azzal hogy idő előtt elvágod élete gyenge selyemfonalát.
13/28 A kérdező kommentje:
Ez egyértelmű de mint mondtam sokszor nem tudják pontosan mi a helyes nem gondolkodnak előre. És nem általánosítok nem minden lány ilyen sokan csak azért teszik mert azt látják az interneten meg a tvben ,hogy milyen menő is ez,és itt jutottunk el a téma azon részére ,hogy miért is ilyenek ezek a lányok.
2013. szept. 23. 18:00
14/28 A kérdező kommentje:
Boci Boci Tarka 2 ebben igazad van de van aki anyagilag van aki kora miatt vagy betegség miatt nem engedheti meg magának a babát. Miért tegye tönkre más életét is ha az övét sem tudja egyenlőre rendbe hozni?
2013. szept. 23. 18:01
15/28 anonim válasza:
Miért feltételezed egy új életről hogy negatív?
Egy új élet határtalan lehetőségeket rejt magában.
Szegény emberek és családok is lehetnek boldogok.
Régebben ápoltak súlyos betegeket állat kölyök terápiával.
16/28 A kérdező kommentje:
Nem negatív az új élet rosszul fogalmaztam, csupán arra szeretnék kilyukadni, hogy ha nem engedi az egészsége,hogy megszüljön egy gyermeket akkor nincs más választása. És már elnézést az önzésért de ne azzal a gyermekkel boldoguljanak mások akinek hála megváltozik az életem
2013. szept. 23. 18:07
17/28 anonim válasza:
Ha az egészséged rossz és ebből következően az életed (nem feltétlen), akkor az életedet úgymond átadhatod a gyerekednek ha esetlegesen kettőtök közül ő menthető az életed árán.
Ezzel nyersz mivel mint már mondottam a gyereked határtalan lehetőségekkel rendelkezik és minden szülő elsődleges feladata hogy az utódja felülmúlja őt.
18/28 A kérdező kommentje:
Érdekes okfejtés de nem ez volt az eredeti kérdésemre a válasz :)
2013. szept. 23. 18:13
19/28 anonim válasza:
Alapjáraton én csak annyit akartam közölni veled hogy terhes vagy de valahol elterelődött a szó.
20/28 anonim válasza:
De még mindig nem válaszoltál, hogy szerinted hogyan lehetne segiteni a "baj" elött, nekünk, ha nem kérdezi, hogy ba--unk vagy ne ba--unk? Igazad van, nagyon nehéz lehet odaállni a mama elé: Kedves anyám, te már nagymama vagy! felkiáltással. Nagyon szivesen tartanék nekik felvilágosito foglalkozásokat, de mit gondolsz, egy is jönne amig nincs baj? Azonkivül én lennék az ügyeletes pedofil aki alig tizenéves lánykáknak, fiucskáknak tömi a fejét szexszel. Nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!