Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra volnék kíváncsi miért ilyen elítélőek az idősebbek?
Na szerinted miért?
Igen voltunk ennyi idősek.Viszont!Vagy nem dugtunk.Vagy volt annyi eszünk,hogy védekezzünk!
1# Nem vagyok terhes
2# Nem megsérteni akartam ezzel a kérdéssel senkit elnézést kérek ha úgy jött le. Egyszerűen csak elkeserít,hogy segítséget kérnek ( mivel még gyerekek , rendben hibáztak elég nagyot) és mindenki csak szidja őket segítség viszont ritkán van. De nem a felnőttek dolga,hogy segítsenek valamiképp ha már megtörtént a baj?
Nem az idősebbek, pont hogy a saját korosztályuk az, aki ilyen éles kritikát ír, és leribizi.
Az idősebbek max azon szörnyülködnek, hogy milyen kis butuskák.
Ne háborogjatok kérlek. Nem nem azt várom ,hogy pénzt küldjenek. De szerintem elég kellemetlen a szüleid ilyesmiről faggatni az iskola pedig csak a legalapvetőbb dolgokat tisztázza.
Boci Boci Tarka 2 Konkrétan nem de eléggé úgy tűnt ,hogy te minden áron azok közé a bajba jutott lányok közé sorolnál akik teherbe estek mintha ez bűn volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!