Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arra volnék kíváncsi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra volnék kíváncsi miért ilyen elítélőek az idősebbek?

Figyelt kérdés
Szervusztok , ezzel a kérdéssel azt szeretném megtudni,hogy elég sok olyan kérdés van amit 13-16 év közötti lányok írnak ki, hogy terhesek lettek vagy lehetnek-e. Sajnálatos mód azt látom,hogy mindenki k*rváza meg tudatlannak titulálja őket ahelyett ,hogy segítenének ( tisztelet a kivételnek) Tény ,hogy ők is hibásak. De biztos,hogy csak az ő hibájuk? Nem lehet,hogy a felnőttek is ludasok benne mert nincsenek ezek a lányok felvilágosítva időben vagy rendesen? Miért felejtik el,hogy ők is voltak ennyi idősek? A Válaszokat előlre is köszönöm :)
2013. szept. 23. 17:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%

Na szerinted miért?

Igen voltunk ennyi idősek.Viszont!Vagy nem dugtunk.Vagy volt annyi eszünk,hogy védekezzünk!

2013. szept. 23. 17:38
 2/28 anonim ***** válasza:
69%
Én nem ítélek el senkit, az ő dolguk.
2013. szept. 23. 17:38
 3/28 A kérdező kommentje:

1# Nem vagyok terhes

2# Nem megsérteni akartam ezzel a kérdéssel senkit elnézést kérek ha úgy jött le. Egyszerűen csak elkeserít,hogy segítséget kérnek ( mivel még gyerekek , rendben hibáztak elég nagyot) és mindenki csak szidja őket segítség viszont ritkán van. De nem a felnőttek dolga,hogy segítsenek valamiképp ha már megtörtént a baj?

2013. szept. 23. 17:42
 4/28 anonim ***** válasza:
38%
Honnan veszed hogy nem vagy terhes? Végeztél tesztet az elmúlt 24 órában?
2013. szept. 23. 17:43
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem onnan :) Hanem onnan Kedves Boci Boci Tarka 2 , hogy nem élek nemi életet ( távkapcsolatban nehéz volna) és mert a párom már több mint 2 napja elutazott
2013. szept. 23. 17:45
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem ,hogy mind az lenne. Én 48 vagyok. Inkább tudatlanságot látok pár kérdés mögött,mint mást.Szerintem a válaszadók hasonló korosztályból adnak ilyenfajta kritikákat.
2013. szept. 23. 17:46
 7/28 anonim ***** válasza:
" De nem a felnőttek dolga,hogy segítsenek valamiképp ha már megtörtént a baj?" Szerinted -csak ugy elvi sikon!- miben lehetne segiteni itt a GYK-n? Vegyük el feleségül, gyerekestöl? Vállaljuk a gyerek felnevelését? Rendezzünk gyüjtést az abortuszához? Ezentul rendszeresen küldjünk neki pénz kotonra? Tudod, ha a "baj" elött kérdezné, hogy mi a teendö, az rendben, lehet tanáccsal segiteni.
2013. szept. 23. 17:51
 8/28 anonim ***** válasza:
Mondtam én egy szóval hogy rossz dolog a gyereknemzés?
2013. szept. 23. 17:52
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem az idősebbek, pont hogy a saját korosztályuk az, aki ilyen éles kritikát ír, és leribizi.

Az idősebbek max azon szörnyülködnek, hogy milyen kis butuskák.

2013. szept. 23. 17:55
 10/28 A kérdező kommentje:

Ne háborogjatok kérlek. Nem nem azt várom ,hogy pénzt küldjenek. De szerintem elég kellemetlen a szüleid ilyesmiről faggatni az iskola pedig csak a legalapvetőbb dolgokat tisztázza.

Boci Boci Tarka 2 Konkrétan nem de eléggé úgy tűnt ,hogy te minden áron azok közé a bajba jutott lányok közé sorolnál akik teherbe estek mintha ez bűn volna :)

2013. szept. 23. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!