Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Kb. mennyi pénzetekbe szokott fájni az, hogy elmondhassátok, (ismét) lett egy barátnőtök?
Nem érdemes számolgatni.Ez van.
Szerintem az a pénz amit elkölt a randikra egy normális nőnél nem számít.Mert ő úgy is felajánlja a felezést,vagy visszahív.
A feleségemmel mikor összejöttem csóró egyetemista voltam, pici koli szobában, alig volt kajára pénzem. Kb 5000-et költöttem összesen az egész randi fázisban, ebben fagyi, piknik, vidámpark volt, olcsó verzióban. Ez egy nehéz spórolási időszak volt.
De szerintem ő többet költött rám, mert néha suprise-suprise, hozott 2 mozijegyet, meg hasonló meglepik amik nem 10 forintok voltak.
És még most sem értem mit látott egy olyan jó csaj mint ő bennem, amikor tudom, hogy 3 másik srác is folyamatosan csapta a szelet neki. (köztük egy akinek csak Audi-a volt, bár az nem BMW)
Az ilyen kérdésektől szép ez az oldal. :D
Ez attól is függ, ki mennyi idős. A 20as évek környékén kisebbek az "elvárások", mint később.
Most jól végig gondoltam és össze is számoltam, engem az első pasim kb 5ezer forintból "szedett össze" (virág, üdítő, tea, kávé), a mostani kb 6-800 forintot költött rám, mire összejöttünk.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!