Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bűntudatom miután kivertem? 17/f
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 22:06
11/17 anonim válasza:
ejnye bejnye ennyire haragudtál a farkadra hogy ki kellet verned? ujjuj nekem is lenne bűntudatom
12/17 anonim válasza:
talán akaratod ellenére tetted. hogy a vágy miatt tetted amit tettél és nem akaratod miatt. kár hogy nincs értelmes komment
14/17 A kérdező kommentje:
igen ez engem is zavar egy kicsit hogy nincs normális hozzászólás de nem tudok mit tenni. Amúgy a legutóbbira válaszolva nincs barátnőm mert ha lenne akkor 1. nem verném 2. ő verné 3. mást csinálnánk...
2013. szept. 25. 20:52
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy olyat csinálsz és/vagy gondolsz közbe, ami akkor a célnak megfelel, de utána, tiszta fejjel nem tennél, vagy nem szívesen tennél, vagy nem helyeselsz. Vagy csak belegondolsz utólag, hogy mi értelme volt ennek, és szégyelled magad, mert vannak, akik erről rossz véleménnyel vannak. Olyan lehet, mint mikor valamiről a véleményed, hogy úgy csinálnád, de nem szokták úgy csinálni, és nyilvános helyen nem csinálod, hogy ne gondoljanak rosszat rólad, aztán, ha azt hiszed egyedül vagy akkor is tartasz attól, hogy meglátnak, vagy mit szólnak, vagy mit szólnának.
16/17 anonim válasza:
A természet védekezik a nem rendeltetésszerü használat ellen.(volt már bűntudatod ha egy gyönyörű tündéri lánnyal feküdtél le akár többször is?)
17/17 anonim válasza:
Valószínűleg csak azért mert a masztit mindenki titkolja és amolyan "etikus tabu" vagy hogy mondjam :DD nekem is van néha ,olyan szégyenérzet szerű a dolog .pedig egyáltalán nem rossz dolog és nem is kell hogy szégyenkezz/bűntudatod legyen mert ez egy természetes Biológiai dolog.Semmi rossz nincs benne :)) nyugi ez normális.ne legyen rossz érzésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!