Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is úgy tüzelnek mint a macskák?
Figyelt kérdés
Szokták mondani a kutyákra meg a macskákra hogy tüzelnek. A lányok is szoktak így vagy ez emberre nem vonatkozik?2013. szept. 21. 23:24
11/22 anonim válasza:
Az túlzás, hogy tüzelnek, de félidősen (peteérés környékén) azért hivalkodóbban viselkednek és a szokásosnál kiéhezettebbek.
13/22 anonim válasza:
a kérdés jogos és nem tudom ti észre vettétek e de abban az idöszakbanu amikor teherbe tudnak esni jelentösen forróbb a hüvely...:) és kibeb.aszott jooo érzés tud lenni :D
14/22 anonim válasza:
15/22 anonim válasza:
érdekelne 8.ban biológia óra helyett merre csavarogtál... hallottál e az ovuláciorol? rögtön peteérés után az érett petesejt kilöködik az esedékes menstruácio elött 14. napon...ilyenkor a leg megtermékenyithetöbb egy nö...javits ki kérlek ha tévedek...és ilyenkor bizony forrobb a hüvely....elözö voltam
16/22 anonim válasza:
Azt írtad, hogy "amikor teherbe tudnak esni"...A nők mindig teherbe tudnak esni, csak valamikor valamivel nagyobb az esélye... Nincs olyan időszak, amikor biztos nem lesznek terhesek, de te mégis arra utaltál.
Szóval hülyeséget írtál. :D
17/22 anonim válasza:
lehet...de én ezt sokszor megkiséreltem hogy ez idö elött és után mindent bele...és nem lett terhes a barátnöm..tudom hogy lehetett volna...de nem...szoval annyira nem hülyeség :D
18/22 anonim válasza:
Vagy csak ritka szerencsés vagy.:DD
20/22 anonim válasza:
Az emberi társadalmat részben a tüzelés hiánya tartja össze. A férfi csak folyamatos szex mellett tudja az utódlást biztosítani. Nincs látványos jelzés mint egy csimpánznál. Az válasz egyértelmű nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!