Mennyi ideig tüzelnek a macskák?
Figyelt kérdés
Hány hét2011. febr. 19. 21:15
1/6 anonim válasza:
Nekem kandúr macskám van,gondolom Ő 1-2 másodpercig tüzel!:)))
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Kis szünetekkel addig amig vemhes nem lesz. Ivartalnitsd ki ha nem akarod őt és magad kinozni.
4/6 anonim válasza:
Ezt Én is szeretném tudni, mert a disznóólunk tetején minden este olyan koncertet adnak a macskák,hogy a 100tagú cigányzenekar ezekhez képest 2 személyes báli duo!
5/6 anonim válasza:
Az enyém 3-4 napig szokott. Most kezdte 11 hónapos. LAKÁSBAN TARTOTT. Most inném én is dokihoz. Kegyetlen amit művel...
6/6 anonim válasza:
Kegyetlen?Nekem mondod?
Szerintem a falu összes macskája a mi udvarunkon gyűlik össze bagzani!
vernyognak,olyan mintha kisgyerek sirna és ezt hallgatom éjszakákon át!
A kutyák meg ugatják őket!
Felkelek, kimegyek elorditom magam, hogy sicccccccc, akkor kuss van, mire visszaérek az ágyba kezdik elöröl,Én ettől fogok megörülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!