Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan nő rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan nő rajtam kívül, aki reménytelenül szerelmes, vagy az volt a múltban?

Figyelt kérdés
Olyan nők válaszát várnám, akik nagyon szerelmesek voltak egy olyan férfiba, aki nem viszonozta az érzéseiket. Kort is írjatok, és azt is, hogy milyen hamar tettétek túl magatokat rajta.
2013. szept. 21. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
úgy 4 év, illetve még most is gyakran feltör az érzésem iránta. persze közbe ismerkedtem,ismerkedem meg egyéb, de minden srácban csak őt láttam/látom :( _:( :(
2013. szept. 22. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!