Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a ronda pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a ronda pasikkal érzem jól magam?

Figyelt kérdés

Én amolyan 10/10-es csaj vagyok. És az elején leszögezem,hogy nem vagyok nagyképű.

Sok fiú udvarol nekem ,de többségben a "szépfiúk".

Ők általánosságban nem jó beszélgető partnerek,nem jó tanulók,flegmácskák,nagyzolók,nagyképűek,azt hiszik semmit nem kell foglalkozni/törődni egy lánnyal ,mert ők helyesek és ennyi elég.

Bocsánat a kivételektől ,akik helyesek is és normálisan tudnak beszélgetni egy lánnyal(biztos vagyok benne,hogy van ilyen,csak én még nem találkoztam vele,sajnos)

Most van egy fiú akivel ismerkedek,sem jó ruhái nincsenek,sem semmi divatos cucc.Nem is gazdag.Kezdek beleszeretni,mert annyira megfogott a belsője,hogy csak na.Még nem is mondanám azt,hogy átlagos fiú,hanem azt ,hogy ronda.

De én helyesnek látom,mert megszépíti a belsője.

Körülbelül mindenki kiröhög ,hogy kivel járok Én "a jó és gyönyörű csaj"

Amúgy engem nem érdekel,hogy kinevetnek,nem azért írtam:)

Vele meg tudok mindent beszélni és nem csak a buli buli buli van az agyában ,meg a szex.

2013. szept. 21. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kamu vagy szerintem de ki tudja.. ha nem vagy írj üzit de erre fix hogy kevés az esélyem :DD
2013. szept. 21. 09:38
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
10el full egyetertek. azert latom vannak itt ertelmes emberek is nem csak ilyen cult meg a lezbika haverjai xdd
2013. szept. 21. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

Én is így vagyok. Valahogy nem tudok bízni a túl helyes srácokban. Látom hogy a bulikban hogy másznak rájuk a minden tartást nélkülöző lányok, hogy egy csettintésre ugranak nekik. Azt is látom milyen könnyen lépnek túl a barátnőjükön és néha már másnap kapcsolatban vannak valaki mással. Hogy csak addig vagy érdekes, míg mindent meg nem kapott, vagy nem tetszik meg neki egy másik 10/10-es.

Általában hagyom, hogy elmondják a szokásos szöveget, bókoljanak, táncoljunk, beszélgessünk (már amennyire lehet - bár találkoztam okos helyessel is, de ő sem győzött meg) és ha próbálkoznak kinevetem és elküldöm őket.

Persze akkor mégjobban nyomulnak (valamelyik) mert érdekes, hogy jé, van valaki aki nem esik hanyatt azonnal első füttyszóra.

De ez fordítva nekem sem vonzó ... hogy tudom, csak szólnom kell és lehet valami.

Szeretem én kinézni magamnak azt, akivel járni akarok.

Szeretem ha hűséges, ha komolyan vesz, ha nem űz mellettem még 100 csajt, ha értelmes.

A volt barátom átlagos volt, én néztem így ki, én szólítottam le és "szedtem fel". Egy évig jártunk.

A mostani barátommal is így van, a barátaim letiltottak, meg nem ismernek meg az utcán mert szerintük ő "ronda" és így ők "ezt nem bírják". El voltam képedve milyen felszínesek (csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy ők is azért alattam állnak külsőben, szóval pláne nem kellene megszólniuk a páromat, de ki érti ezt..)

Nem érdekel, én a szerelmem választottam és akinek nem tetszik, megpukkadhat.

2013. szept. 21. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

"Én amolyan 10/10-es csaj vagyok. És az elején leszögezem,hogy nem vagyok nagyképű."

remélem tudod, hogy a 10/10 általában külső, belső tulajdonságokat rejt. tökéletes ember meg nincs a világon. de egyébként igen, kibszott nagyképű vagy. gondolom nem múltál még el 17-18 éves.

2013. szept. 21. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Te vagy a lányok 100%-ból az a 10 %-ba eső nő aki nem külső alapján választ párt és ez jó ! mert ha a pasi nem elég ízlésesen néz ki azon lehet segíteni vidd el vásárolni vegyél neki ruhát, vidd forászhoz és kozmetikába és sportolni :D és csinálhatsz belőle jó pasit. És lesz egy intelligens normális jó pasid.
2013. okt. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!