Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha bámulnak az utcán?
Engem csak a kirívó esetek,mint például ma.Ültem a padon a fôtéren és egy középkorú férfi úgy bámult,hogy már én szégyelltem magam.
Hogy lehet ezt kezelni?
Ja és megjegyezném hogy egyáltalán nem voltam közönségesen öltözve.
Attól függ, van hogy idegesít, van hogy szórakoztat.
Még diáklány koromban volt olyan, hogy a buszon alig voltak és hátul ültem , néhány üléssel előrébb 3 srác és folyton néztek meg nevetgéltek stb.
Egy ideig nem reagáltam, aztán felálltam odaültem melléjük és mondtam nekik, hogy "Sziasztok srácok! Olyan jó kedvetek volt eddig, akkor beszélgessünk, mondjátok nyugodtan."
Hát csak néztek bambán meg dadogtak :)
27/N
De az nem érdekel ha korombeli srácok néznek,mert az természetes,szinte fel se tûnik..De amikor egy 40-50 éves bámul,azért az már irritáló..
Egyébként az utolsó komment nagyon jó,megnéztem volna hogy milyen képet vágtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!