Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha bámulnak az utcán?
Engem csak a kirívó esetek,mint például ma.Ültem a padon a fôtéren és egy középkorú férfi úgy bámult,hogy már én szégyelltem magam.
Hogy lehet ezt kezelni?
Ja és megjegyezném hogy egyáltalán nem voltam közönségesen öltözve.
Miért nem mondtad,hogy lesz mindjárt "Mivan,mivan,mivan"? :D
Amúgy az a bámulótól is függ.
Mostanában elég sűrűn szoktak lányok,pedig annyira nem változtam meg.
Engem is borzasztóan irritál. Nem értem miért kell bámulni.. Nem is öltözködök kirívóan, semmi 20 kg smink, extrém hajszín, nem vagyok csúnya, stb., ami miatt esetleg lenne ok a bámulásra..
Már többször is volt olyan, hogy 2-3 fiúból álló csapat szüntelenül bámult, és még ők voltak felháborodva, amikor odamentem, és szóltam nekik, hogy vagy mondják amit szeretnének, vagy fejezzék be a bámulást. :'D
Én sem értem hogy miért... teljesen átlagosan öltözködöm,az arcóm se csúnya,szinte nem is sminkelek..
Bezzeg a miniszoknyás,erôsen sminkelt lányokat nem bámulták így meg,pedig volt egy pár arrafelé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!