Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátom belém szeretett?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, de csak barátok vagyunk és kollégák semmi több. Viszont ő kezd másképpen érezni irántam. Másik kollégámtól aki konkrétan egy irodában van vele mondta nekem hogy tényleg tetszem neki, és szerinte még randira is elfog hívni engem. De én nem érzek iránta semmit a barátságon kívül, és nem tudom mit tegyek. Nem akarom megbántani.2013. szept. 19. 18:40
1/3 anonim válasza:
Ez most ilyen túl a barátságon kérdés???
2/3 anonim válasza:
Nem kell ezt túlmisztifikálni, ha tényleg bepróbálkozik, akkor elmondod neki a tényeket, hogy te barátként tekintesz rá. Ettől még nem leszel bunkó, nem jöhet össze mindig minden.
3/3 anonim válasza:
Egyébként miért nem adtok soha esélyt a barátoknak?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!