Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért van ennyi szánalmas pasi manapság?
Hihetetlen... szánalmas ismerkedős szövegek, undorító perverz beszólások, és csodálkoznak hogy nem akarok beszélgetni velük. Ráadásul mi a francért kell a fél városon át követni? Már félek egyedül kimenni nappal is.
Komolyan már utálom a pasikat, mert nem látni egy normálisat sem... léteznek még egyáltalán? Akkor hol a fenében vannak? És nem egyszer történt velem ilyesmi, hanem állandóan amikor a városban járok...
Hányok már a marhahumorosnak vélt beszólásoktól, meg a lerázhatatlan pasiktól is akiknek fél órán át mondogatom hogy mennem kell, nem érek rá, hagyjon békén, de akkor sem hagy.
Aki magára ismert gondolkodjon már el! Köszi.
Csajok, veletek is szokott ilyen történni? Titeket is ennyire idegesít?
25/L
A kérdezőhöz szóltam. A te eseted már tényleg extrém.
Azért van amúgy ennyi szánalmas pasi, mert a férfiak nagy része képtelen egymással normálisan beszélgetni és tapasztalatot átadni ebben a témában. Ha nem jut eszébe semmi normális akkor valami idiótasággal próbálkozik. Pedig csak őszintének kellene lenni.
Én például így szoktam. Hello, ide kellett jönnöm hozzád mert nagyon jófejnek tűntél. Miért érdemes téged megismerni? stb. stb.
Nem mondanám csajozós szövegnek, mert csak azt mondom amit gondolok. De az emberek gyakran elég negatívak, a tv-ből is csak hülyeséget tanul az ember. A legtöbbeknek eszükbe sem jut, hogy szimplán laza és őszinte is lehetne. És ez nem az ő hibájuk.
19/f
Mert ilyen tahónak lenni menő.. (:
szerintem gyerekes.. inlább, hogy nem tudnak normálisan szólni egy nőhőz. vagy "csajozni".
Csak úgy képzelik el, hogy te is egy trófea 'lennél'.
Szerintem ne foglalkozz felük (:
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!