Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézd meg! Nagyon durva a csaj! Mi a véleményetek?
Jól adja... :D Én is tudok ilyet. :P Lehet, hogy táncos előképzettsége van, vagy van ráérzése a has és csípőmozgatáshoz. Én latin-amerikait táncoltam még kiskoromban és talán annak a hálás hatása hogy hasonlóképp én is tudok mozogni. Bár kicsit fárasztó egy buliban végig így tekeredni...de szó mi szó, pasiknak bejön. :D
Ha kitartóan gyakorol valaki akkor meg lehet tanulni. De persze nem árt hozzá hasonló testi adottság. :D
Barátnőm jobban tekeri...
De nem adok róla jutublinket, azt csak nekem csinálja bibibiiii :D
nem mondom, jól táncol, de azért ez annyira nem nagy szám... kis táncos előképzettséggel bárki tud ilyet :D
én is tudok ilyesmit, fárasztó nagyon az tény, de nem nehéz, csak rá kell érezni hogyan mozgasd a hasad és a csípőd, és ritmusérzék is kell hozzá
összességében: rengetegen tudnak ilyet csak nem teszik fel a netre :D
Mennyi ideig tart..? Hát, ő így mászott ki az anyukájából. ^^
De szerintem se lehet sok.. csak jól kellrázni.. aztmég én is tudom.. :D
15f
Utolsó hozzászóló: Youtube linket, vagy nem hisszük el! :)
Egyébként meg http://www.youtube.com/user/wallybpaz - na ő tud hastáncolni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!