Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtam magam beégetni ennyire?
Megismerkedtem egy fiúval, igazából úgy kezdődött hogy utat építenek, és nekem mindig arra volt dolgom, egyszer csak megpillantottuk egymást, majd mosolyogtunk egymásra stb.
Megkeresett egy köz.oldalon bejelölt, beszélgettünk.
Megbeszéltünk egy találkozót de lemondtam mert görcsölt a hasam, de aztán találkoztunk beszélgettünk.
Utána is volt mosolygás stb
Pár napja nem írt rám, ezért írtam én.
Amikor nem írtam, ő sem írt.
Ma megkérdeztem tőle hogy haragszik rám? Máshogy kezdett viselkedni mint eddig.Azt mondta nem haragszik, és ne érezzem magam rosszul ő nem változott meg.
Aztán meg kérdeztem, én balfék hogy mikor találkozunk? erre ő azt mondta hogy passz, szokott másokkal is találkozni ezért nem akar csavarogni.Na meg hogy görcsöl a hasa.
Azt írtam rá hogy jól van, és elköszöntem, erre csak annyit írt hogy hmm vigyázzak magamra.
Nem jössz be neki.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!