Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek molyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek molyen volt az első csókja? Mikor volt? Hol volt?

Figyelt kérdés
:)) én félek..
2013. szept. 18. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
miért? várható az első csók? :)
2013. szept. 18. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
1.ből szájrapuszi lett, borzalmas, rossz emberrel, az igazi 1. nagyon jó volt:)
 3/8 anonim ***** válasza:

lépcső alj fél sötét és 6.-os voltam

hát fura volt

ja ez már vagy 20 éve volt

4/8 Deliverance ***** válasza:

Az enyém... fura. :D

2 éve történt, akkor jöttem össze a barátommal (akivel még most is együtt vagyunk). 1 hete találkozgattunk, és ő elkísért a Mamámhoz. Már sötét volt, és kint ültünk a kerítésen, és akkor ő azt mondta, hogy szeret és velem szeretne lenni, és megcsókolt. Ez így romantikusnak hangzik (jó, az is volt), de a csók kicsit bénácska lett, mivel mindketten elsők voltunk egymásnak. :D Ettől függetlenül akkor én a mennyekben jártam, és később persze belejöttünk.. :)

Szóval ne félj semmit, neked is biztosan tökéletes lesz. :)

2013. szept. 18. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
az elso csòkszi 13 èves koromban volt egy tok szelìd hàzibuliban. nagggyon jò volt, kb 2 òrà keresztul smàroltunk, el is kèstem otthonròl :)
2013. szept. 18. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Táborban volt, 14 éves voltam. Először azt hittem, hogy pont úgy kell csinálni, mint a filmekben :))), viszont annál sokkal finomabb volt és forróbb, az ajkai pedig nagyon puhák és kicsit vastagabbak, hmmm .... :P
2013. szept. 18. 19:54
 7/8 anonim válasza:

Nagyon nyálas volt...:) De nem volt rossz!

Egy mezőn voltunk, táborral kirándultunk, 13 éves voltam.

16/L

2013. szept. 18. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Este, kihalt, eső áztatta utca - hirtelen történt, de fantasztikus volt.

Ne félj!:)

2013. szept. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!