Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
szerintem igen ;) meg a teste is jó
2/13 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/13 anonim válasza:
Elég férfi szeme van, de a szája kompenzálja, úgyhogy igazából nem csúnya.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is szép. Amúgy lány vagyok.
6/13 anonim válasza:
az arca? neeem, ma láttam egy sokkal aranyosabb lányt :) kár h nemtudtam vele beszélni (kivételesen nem az én hibámból), valsz soha többet nem látom :(
7/13 anonim válasza:
Szerintem is szép, pedig én is lány vagyok. :)
8/13 anonim válasza:
nem. a teste oké, de az arc olyan rút kiskacsás. az ajka formátlan és olyan fura.
9/13 anonim válasza:
Én minden lánynak az ajkát nézem először.. és itt is azt néztem meg legelsőnek.. elrontja az egész összképet.. ronda.. meg az is "amelyiknek" vékony kis csík szája van, legyen telt, de ne túl telt.. csak olyan arányosan szépen telt:D.. és ne legyen mű! Ha a szája átment a rostán akkor jöhet a többi..:)
10/13 anonim válasza:
ezaz intimissimi modell. minden női magazinban bennevan :D egy párszor volthogy ronda volt, de többször volt szép :D
ennél a képnél láttam már szebb fotót róla reklámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!