Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és nem meleg de komoly srácok mi a véleményetek?
Sajnos volt egy nagyon rossz döntésem...Szexuálisan kapcsolatot létesítettem egy rokonnal(fiú-fiú) orál volt meg szex, de én megbántam a dolgot...
A rokon ismét jön látogatóba, de én nem akarok újabb együttlétet mert nem érzem azt, hogy akarom...Egyszerűen nem...csak kíváncsiságból csináltam de ő talán nem...félek mert nagyobb nálam, hogy nehogy bepróbálkozzon..
Mit tegyek?A látogatása elkerülhetetlen...
Komoly válaszokat várok és NEM beszólásokat!
Kösz
Mit mondd el? És kinek?
Felnőtt emberek vagytok. Üljetek le, nyíltan beszéljétek meg. De azért mondd meg neki, hogy nincs köztetek harag, csak nem jött be. Ennyi. A te tested, a te szabályaid. Tiszteletbe fogja tartani.
Meggondolatlan voltál ennyi, már elindult a lavina. Ha igazán közeli rokon, s szeret, akkor meg fog érteni.
De tény, ha ilyenbe belementél akkor valamilyen szinten csak biszex vagy.
19/F
most miért magyarázzátok be Neki, h bi?:DD Istenem kipróbálta fiuval huhaaa.. attol még nem lesz bi, mert kiváncsi volt.. és Kérdező nyugi! nemhinném, h bármit is elmondana, mert nem csak Te voltál benne a "dologban":-) így magáról is lerántaná a leplet, amit nem hiszem, h szeretne:D
és mikor jön megint látogatóba?
Először is, kezdjük azzal, hogy nem hibáztathatod magad, amiért belementél a dologba. Ő az idősebb, nagyobb. Gondolom, gyerekkorotok óta ismeritek egymást, megbíztál benne. Pont ezért veszélyes a rokonok közötti szexuális kapcsolat: a beleegyezés mindig kérdéses.
Azt is tisztázzuk, hogy zsarolással szexuális kapcsolatra rávenni valakit bűncselekmény, amit nem véletlenül büntet a BTK, ugyanis elég súlyos pszichés következményei lehetnek az áldozatra nézve. Úgyhogy tudd, hogy ha nem is akarod rendőrségre vinni a dolgot, a jog akkor is a te oldaladon áll! Viszont ebben az esetben, ha el akarod kerülni az említett következményeket, semmiképp ne engedj neki! Mert ha egyszer engedsz, akarni fogja többször is.
Zsarolni nem hagyhatod magad. Ahogy mások is mondták, nem merné elmondani, csak fenyegetni próbál. Mondd meg neki, hogy ha nagyon szeretné a rokonság tudtára adni, hogy molesztálta a saját unokaöccsét, mondja csak el nyugodtan. Tedd hozzá, hogy akkor te is kitálalsz a zsarolással kapcsolatban. Mindezt még azelőtt tisztázd vele, mielőtt a látogatására sor kerül, és azt is mondd meg neki, hogy nem félsz segítségért kiabálni, ha bármivel megpróbálkozna, amíg ott van. És ne maradj vele egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!