Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg pasik tényleg csak szexelni akarnak, komoly kapcsolatot nem?
köszi:)
nekem ezt melegek mondták, hogy a melegek 90%-a csak a szexre megy...
Kérdésfeltevő: a meleg ismerőseidnek is igazad van, meg az előtted válaszolóknak is... Egyfelől sztem mindenkiben ott van a vágy a társas kapcsolatra, melegekben éppúgy, mint heterókban. Hogy mást ne mondjak, nem küzdenénk annyira az egyneműek házasságáért, ha nem lenne igény rá.
Másfelől viszont (és ez Magyarországra nagyon igaz, tőlünk nyugatra kevésbé) sokan nem akarják a melegségüket felvállalni, ezért csak alkalmi kalandokat keresnek, vagy éppen biszexek, és van csajuk, csak "kalandozna" egyet a másik oldalon. Sokszor láttam olyat is, hogy házas, családos emberek ugranak ki egy kis etyepetyére. Társkeresőn gyakran megtalálnak ilyenek...
Vagy ott volt az az amerikai szenátor, aki minden lehetséges fórumon nyilvánosan ekézte a melegeket, egészen addig, amíg le nem tartóztatták, mert egy nyilvános vécében kikezdett egy rendőrrel... na pl. ő sem az a tipikus hosszútávú kapcsolatot kereső.
Ami engem illet, én 27 éves vagyok, és eddig összesen 4 férfival voltam életemben... nem mondom, ismerek olyat, aki 2 év alatt 100at is összeszedett, de olyat is, aki a középiskolás szerelmével él mai napig. Ők pl. összeházasodnának, ha lehetne.
Ami a meleg ismerőseid által emlegetett 90%-ot illeti, szerintem ez erős túlzás, inkább arról van szó, hogy akik alkalmit keresnek, azok mindennap keresnek, ezért meleg körökben jóval gyakrabban összefutsz velük, mint azokkal, akik komoly kapcsolatra vágynak, esetleg most is benne vannak egyben.
20:49:
Én is meleg vagyok, és ezt én is sokszor hallom melegektől. De mindig olyan melegektől hallom, akik alkalmatlanok párkapcsolatra, és ha bármilyen kapcsolatuk volt, az csak egyéjszakásra sikeredett. Nem veszik észre, hogy a hiba az ő készülékükben van.
Én egyébként 5 éve járok a pasimmal.
21:17: "Ők pl. összeházasodnának, ha lehetne. "
Már lehet házasodni és már több mint 40 pár kötötte össze az életét Magyarországon:)
Nekem is van meleg haverom.
Ő mondta egyszer, hogy nem egy monogám fajta a meleg.
Igen, Én is elhiszem, hogy nagy többségben a sex a lényeg, és kis hányaduk az, aki párkapcsolatban él, hosszabb ideje.
Jó a kérdés, jó a válaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!