Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan nőt aki csúnyasága miatt meg nem talált pasit magának? Vagy van olyan nő akit mondjuk kerülnek mert dilis?
Figyelt kérdés
En ismertem egy asszonyt.Valószínűleg szűzként halt meg.Pedig lettek volna kérői.De elhajtotta őket.2013. szept. 17. 15:49
21/23 anonim válasza:
Énis először fin..nak olvastam. Fura nem? Egyszer én is telibe kaptam. Éppen a napi nyelvtornámat végeztem, mikor arculcsapott az erőssen aromatizált légáram. Hát eléggé meglepett. A csaj az erős orgazmusára fogta. Jó hogy csak lanygyos szellő és nem valami orkánszerű zivatar volt.
22/23 anonim válasza:
Igen ismerek ilyet! Én magam! xDDDD Mert annyira szerencsétlen és szánalmas vagyok...Világ életemben kerültek a férfiak...Nagy valószínűséggel mert csúnya vagyok meg állítólag látszik rajtam, hogy nem olyan lány vagyok aki szétteszi a lábát!!! :D xDDDD
23/23 A kérdező kommentje:
Ugyan mar na :) Nem vagy szerencsétlen !
2013. szept. 21. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!