Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan nőt aki csúnyasága miatt meg nem talált pasit magának? Vagy van olyan nő akit mondjuk kerülnek mert dilis?
Igen, nálam egyébként együttesen eredményezi a kettő, hogy nincs senkim.
Szerintem egyébként a csúnyaság még nem lenne kizáró ok, mert még nálam rondábbakat is láttam már párkapcsolatban, de ha valaki dilis, az maximum gondolatban fog szexelni.
18/L
Ismerek két nem csúnya, de furcsa lányt...
Balaton-felvidéki 35 éves lány, aki anyjával lakik, apja korán elhagyta. Az anyja szereti, hogy nála van a kislánya. Mániákusan mindenkiben az ellenséget keresi. Ha jó napottal köszönsz neki, már kapod a szitkokat... Szerinte minden pasi nő gyűlölő. A magyar iskolában kimossák az emberek agyát, hogy ne tudjanak gondolkodni. Van mosógépük, de mivel az üzemeltetése drága, ezért kézzel szokott mosni a kádban. ... Szerinted sok barátja lehet?
Budapesti 40 éves, szintén anyjánál lakik, bár az ennek nem örül. Mindig a saját hibáját keni másra, és nem tudsz neki elmagyarázni egy olyan egyszerű dolgot, a tej nem magától megy a hűtőbe, hanem azt venni kell a boltban. Röviden semmi önállósága és mindenkit hibáztat ... Szerinted nála mennyi pasi áll sorban a kegyeiért?
úristen emberek xd
ÉS még azt hittem én vagyok a különc kicsit
F20
am a 9-es válaszolónál én is fingást olvastam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!