Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok vele beszélgetni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok vele beszélgetni! Mit csináljak? 14/l

Figyelt kérdés
Minden szünetben megkeresem mert látni akarom és beszélgetni akarok vele de mindig ott vannak a hülye barátai akik beszólogatnak. Már azt hiszik hülye vagyok hogy mindig ott nyüzsgök körülöttük. Már megmondtam neki hogy bejön nekem de leszarta. De a többiekkel együtt olyanokat kérdezgetett hogy szoptam e már meghogy ujaztam e már magam. Nem tudok vele beszélgetni. De annyira cuki hogy elolvadok :3

2013. szept. 16. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez egy kis gyökér...mit akarsz rajta megismerni?

Az olyan lányokon nevetnek egész nap,mint amilyen te is vagy.Folyton koslatsz utána,így csak elijeszted.Ha akar valamit,úgyis keres,ha meg ő nem akar tőled semmit,akkor minek strapálod magad?

2013. szept. 16. 19:36
 12/16 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok :(
2013. szept. 16. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajj...Naiv vagy, ami nem baj, legalább sokat fogsz tanulni majd az élettől.
2013. szept. 16. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:

"Csak azért mondott olyanokat hogy beilleszkedjen."

Tényleg nagyon aranyos. Ha társaságban van már rögtön bunkózik veled. Csak,hogy beilleszkedjen...aha.

2013. szept. 16. 19:37
 15/16 anonim válasza:
Én már ezt úgy venném a helyedben, hogy éppen eleget ismertem meg belőle
2013. szept. 16. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Az lesz a vége,hogy meg fog kúrni és az összes haverjának fog vele dicsekedni (persze csak ha jó csaj vagy,aztán sírhatsz,hogy kihasználtak.Örülj neki,hogy már most tudod,hogy milyen és szard le.
2013. szept. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!