Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kettesben vagytok valakivel nem féltek, hogy nem tudtok majd vele miről beszélgetni?
Nem feltétlenül randira gondolok, hanem ismerősi kapcsolatra. Például ha egy nem túl közeli ismerősöddel elmész sétálni (vagy elindulsz egy konkrét cél felé) vagy egy általad alig ismert emberrel kettesben maradsz valamiért (pl. a közös ismerősötöknek el kellett mennie valahová).
Én ilyenkor eléggé rágörcsölök, hogy úristen most miről fogok vele beszélni, csak nehogy hülyének tartson stbstb. Sokszor még "útközben" is ezen görcsölök, ha van egy beszédtéma már azon gondolkozok, hogy mi legyen a következő téma. Ezzel mások is így vannak vagy csak én?
Én randikor görcsöltem erre rá... pedig nem kellett volna. Bár ahogy kiderült utólag, nem volt bennünk semmi közös, szóval ez volt inkább a gond.
De pl. van olyan ismerősöm (vagy barát, én magam sem tudom már), akivel sosem akadt el a beszélgetés, mindig volt valami téma, eszembe sem jutott, hogy elakadna. De másokkal meg nem éreztem ugyan ezt... szóval fura.
attól függ.
legtöbbször engem nagyon tud szórakoztatni a másik zavara,vagy egy feszültebb helyzet.
és amikor már tényleg kezd para lenni,olyankor szoktam oldani a hangulatot,valami eszementül direkt nem odaillő vicces sztorival.
ha pedig punnyadt agyú a másik és azért kukul,olyankor kérdezek kettőt-hármat,ami részemről nyitás,érdeklődés,figyelmesség akár és ha tőmondatban válaszol,plusz nem kérdez vissza,akkor elköszönök.
Nem, én nagyon könnyen tudok beszélgetni. De lakik Debrecenben egy barátnőm, aki előadást dolgozott ki ahhoz, hogy segítsen azoknak, akiknek nem jut eszükbe ilyen helyzetben semmi, vagy nem találják fel magukat.
Nekem is elmondta, biztosan segítene neked is.
IWIW-en fel tudod venni vele a kapcsolatot.
Amirol beszelsz ("uristen! mit fognak rolam gondolni, ha ezt es ezt mondom majd", "nem tudok megszolalni, pedig muszaj lenne beszelnem, kulonben kukanak/hulyenek fognak gondolni"), ez altalaban kisebb merteku onbizalomhiannyal es egy kis megfelelesi kenyszerrel, vagy akar teljesitmenykenyszerrel van osszefuggesben.
Nem szabad ennyire gorcsosnek lenni, ne felj attol, hogy masok mit gondolnak rolad, mert akkor elofordulhat, hogy csak bezarkozol es inkabb nem is mutatsz meg magadbol semmit!
Igen, elofordul, hogy ket ember nincs egy hullamhosszon, de ez nem azt jelenti, hogy benned (vagy a masikban) van a hiba es ilyenkor is lehet altalanos dolgokrol valtani par mondatot. Nem feladatod az, hogy folyamatosan es mindenkinek lehengerlo es szorakoztato beszedpartnere legyel, mar csak azert sem, mert ez ketoldalu dolog, a masikon is mulik, hogy mennyire tudtok nyitni egymas fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!