Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon ez miért fura ha példul odamegyek vagy ülük egy ismeretlen lányhoz buszon vagy villamoson és elkezdek vele beszélgetni? Mert a mai lányok nem nagyon hajlandoak erre!
pl: mert kellemetlen helyzetbe hozod,
én fiu vagyok,de én sem örülnék,mert olyakor a szitu kinos,hirtelen az egész busz vagy villamos rád figyel,és az nagyon gáz
"Mert nem vagy szimpatikus nekik."
Ez sem igaz.
Én pl. zavarba jövök, és ha a tag nem nagyon rámenős, elmenekülök:DD
többnyire az aluliskolázott, nem túl sok ésszel megáldott ijfú kanok vetemednek erre a gaztettre, így bárki odajön, akpásból azonosítva van ezzel a képpel.
meg sok a történet perverz mutogatós bácsikról stb.
nem csoda hogy nem vagyunk hajlandóak... némelyik ilyen szenzációnál már az is égés hogy hozzánk szól a tag.
sztem nem vagyok csunya gxerek!!
és ha odafigyel az egész bussz na és akkor mi van?
az,hogy nagyon nem egy egész busz közönsége előtt akar senki sem ismerkedni,az olyan parasztos,de neked sincs osk eszed,stilusod kérdező...gondolkozz már
az ismerkedés 2 emberre tartozik egy csendes nyugodt helyen,kettesben,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!