Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis mi a fene volt?
Hárman mentünk előadásra, a barátnőm (mármint haver, én is lány vagyok), egy fiú, meg én. Mi ketten leültünk egymás mellé, volt mellettünk egy hely, a srác rám nézett, majd leült egy másik sorba.
Ezt miért csinálta? Ennyire utál? Én teljesen normálisan viselkedem vele, kedves vagyok és csak két hete ismerjük egymást.
Nem tudom, hova tenni, hogy ez mi volt...
Hát akkor vagy haragszik rád valami miatt, vagy tetszel neki, de nem mer közeledni. Ezt mi nem tudhatjuk.
Egyébként elég sok fura fazon jár az egyetemekre, szóval, ne lepődj meg, lesznek még ilyen és hasonló sztorik. :D Ne keresd az értelmét.
Erősen kétlem, hogy tetszem neki. Elég dühös vagyok rá, nem értem, hogy lehet valaki ilyen bunkó. Azzal semmi baj nem lenne, ha azt mondaná, hogy bocsi, odaülök xy-hoz. Mérges biztos nem lehet rám semmiért.
Hát, bmeg, ha így viselkedik én minek törjem magam, hogy jóban legyek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!