Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén ti jópasinak tartjátok magatokat? (15-19 éves korosztály főleg, de lehet idősebb is)
Csak azért kérdeztem mert bnőmmel kicsit vitatkoztunk mert szerinte ide nem járnak fel jó pasik...
16L
én utálom magamat! így nem tartom magam jó pasinak.
a barátnőmön kívül más csajok nem próbálkoztak , míg nála sok pasi(kapcsolat alatt). így meg elég fos mert nem érzem magam jónak!
18/f
darab , darab.
Mikor megismert voltam egy konkrét ropi. feljött jó pár kiló! 62kg vagyok a 170centimhez ami marhára nem sok , de én utálom a testem stb! (ezért már elkezdtem gyúrni is)
Nem iszok , nem cigizek és ez is zavar mivel az ilyen embert nézik ki!
Egy normális barát/nő nem dob ki azért mert nem úgy nézel ki mint x évvel ezelőtt! (mondjuk jobban szeretem magam mint vékonyan)
mind1 fölöslegesen írok ide hisz a véleményem úgyse fog változni saját magamról :D utálom és kész!
előző vagyok.
Csajnak lenni könnyű. kicsit szép vagy kicsit jó tested van annyi faszid lehet amennyit akarsz.
A csajoknál ma mi a nyerő? bunkó , gyúrós(ha nincs 40es karod kocka hasad = kocc) , bulizós , minden nap lerészegedős behányós.
A pasiknak tenni kell azért , hogy valaki is szóba állhasson velük.Csajoknak mit kell tenni ugyanezért?
SEMMIT!
visszajelzések szerint az vagyok
de én nem teljesen érzek mindig így
egyáltalán nem, sztem undortkeltően ronda vagyok
és persze magányos, nincs senkim és sztem soha nem is lesz
16F
20:09
Sztem nem könnyű csajnak se lenni....ez nem így működik ahogy leírtad...nekünk is nehéz, mi is sokszpr esünk pofára, és nem elég annyi h kicsit szép vagy és kicsit jó tested van...
És az sem igaz amit leírtál..vannak olyan lányok akiknek tényleg ez kell...a plázacicáknak és az ugyanolyan típusu lányoknak akiket leírtál fiúba...
23:01 Megértelek...ha a visszajelzések szerint jól nézel ki, higyj nekik:)először is nő az önbizalmad, és általában az emberek nem szoktak ilyenről hazudni...Am vszínüleg azér nem érzed mindig így mert nem tetszhetünk mindenkinek...
06:57 Ne légyen ilyen bizalmatlan magaddal szemben...biztos h nem vagy "undortkeltően ronda" mert ilyen ember nem igazán van...és még ha nem is vagy olyan szép, vannak kevésbé szép lányok is...és sok ilyen kevésbé szép ember él boldogan a párjával:)biztos h fogsz magadnak elöbb-utóbb találni vkit...
am én is magányos vagyok és nekem sincs senkim, és én is úgy érzem h soha nem lesz senkim, szóval megértelek:)
csak annyi különbséggel h nem érzem magam nagyon csúnyának...
hehe xD
én jó pasinak érzem magam, ha jó csaj vagy írj nyugodtan :D
üdv: tomee* 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!