Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén ti jópasinak tartjátok magatokat? (15-19 éves korosztály főleg, de lehet idősebb is)
Csak azért kérdeztem mert bnőmmel kicsit vitatkoztunk mert szerinte ide nem járnak fel jó pasik...
16L
17:34 tényleg ez a lényeg:)és ksözönöm szépen:P:A:D
nem számít semmit, csak kiváncsi voltam:)
17:43 szeressük a 17 kert:D
17:49:Dokés, én elhiszem:P
És am hol maradnak a korok?:D:P
Most ha azt írom igen akkor nagyképűségnek hangzik, de egye fene, JÓ pasi vagyok és nem én találtam ki. Magas, vállas, izmos alkatú, kifejezetten jóképű és helyes fickó vagyok, általában bárhová megyek a nők jelentős része mindig megnéz magának a fiatalabbaktól a 40-es korosztályig bezárólag. Egyébként 25-30 közöttinek néznek legtöbben, mert elég nagydarab vagyok(190cm,100kg) és olyan a megjelenésem.
22/F
Én ki vagyok békülve a XV. kerülettel is =D.
30 méterre háziorvos, 50 méterre SZTK, buszmegálló 3 percnyire >.<
19/F , (17:32-es válaszoló)
Én nem vagyok jó pasi, nincs nagy dumám, nem tolok poénokat egyfolytában, nem vagyok a társaság középpontja, a csajok sem szemeznek velem a villamoson a külsőm miatt. Az élet viszont így is szép, mert van kit szeressek és van ki szeressen...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!