Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén ti jópasinak tartjátok magatokat? (15-19 éves korosztály főleg, de lehet idősebb is)
Csak azért kérdeztem mert bnőmmel kicsit vitatkoztunk mert szerinte ide nem járnak fel jó pasik...
16L
Szerintem ha valaki azt mondja magáról h jó pasi/csaj és nem alaptalanul, akkor az nem egós hanem tisztában van magával, egészséges a felfogása...unom már "jajj de csúnya vagyok" mes stb nyafogásokat amik arra vannak h azt mondjuk h nem nem vagy csúnya...
és miből gondolod h csak "vénlányok" járnak ide?:P
17:04
hát nincs igazad....nekem egyáltalán nem számít h kinek mennyi pénze van...az hogy, hogy viselkedik velem az inkább...és külső alapján igenis el lehet dönteni...tinik vagyunk, nem vakok(előre látom ez a mondatom még fog szerepelni a válaszok közt idézőjelesen:D)
"tinik vagyunk, nem vakok" tess csak h örüjj :P
Am én is elvok magammal a csajoknak tetszek az a lényeg XD Nincs semmi bajom a külsőmmel.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!