Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondanák, csak 2 heted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondanák, csak 2 heted van hátra mit tennél?

Figyelt kérdés
Hogyan reagálnál? Mi/mik lennének azok a fontos dolgok amiket szerettél volna, de valahogy soha nem csináltad meg életedben?. De most megtennéd :)
2013. szept. 14. 23:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"végig szexelném de szó szerint, napi 10 szer minimum"

És mindig mással, vagy csak egy embert kergetnél a végkimerültségbe?

2013. szept. 14. 23:58
 22/32 anonim ***** válasza:
valószínűleg tivornyáznék.
2013. szept. 14. 23:58
 23/32 Nightmare Princess ***** válasza:
egy ember.
2013. szept. 14. 23:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Ülnék a pesti buszra és vissza se néznék többé.
2013. szept. 14. 23:59
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszek abban hogy csak úgy bolyongassz a halál után.. Talán nincs is semmi utána..
2013. szept. 15. 00:01
 26/32 anonim ***** válasza:
Sárkányidomár, te vagy Felfújható Sárkány is? :))
2013. szept. 15. 00:02
 27/32 anonim ***** válasza:
Sok időt a családommal töltenék, és beszélnék egy emberrel, hogy meg tudja, hogy mennyire fontos ő, mennyire jó úgy ahogy van, mennyire értékes, mennyire lenyűgöző a lénye. Elmondanám neki, hogy az, hogy Ő van a világon az egy csoda, és csak azt kívánom, hogy megtalálja a boldogságot, az élete célját, hogy azzá váljon aki lenni szeretne, és kérném, hogy bocsásson meg nekem, ahogy viselkedtem vele, annak ellenére, hogy ő milyen szépen és odafigyeléssel fordult hozzám..és hogy sajnálom sokszor levegőnek néztem, furcsán és ellentmondásosan viselkedtem, s talán miattam még csalódott is valamiben..megmondanám, hogy tudom, hogy ez neki mennyire kellemetlen, és megalázó lehetett, egy bizarr kereszt..ami nem is az övé. Elmondanám, hogy sajnálom, nincs mit tenni, de nagyon szeretem.
2013. szept. 15. 00:06
 28/32 anonim válasza:
Ezt megbeszéltük, gyere reggel 6-kor a Margit-szigetre! /5# voltam :D/
2013. szept. 15. 00:07
 29/32 anonim ***** válasza:
Bemennék a munkahelyemre, aztán elővenném a farkam és felpofoznám vele a főnököm jobbról is meg balról is, aztán felmondanék, és minden nap részegre innám magam, meg szexelnék reggeltől estig.
2013. szept. 15. 00:31
 30/32 anonim ***** válasza:
# 29 akkor most jól figyelj: csak 2 heted van hátra!
2013. szept. 15. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!