Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit gondoltok, az oyan fiukrol akik folyton csak azzal vannak el hogy milyen izmosak?
Figyelt kérdés
Nem bisztos hogy jo helyre tettem fel a kerdest, de nem tudom hova soroljam!2013. szept. 14. 11:45
21/26 anonim válasza:
Na, melyik önimádó kis egoista majom pontozott le? Biztos ő lehet a férfiasság megtestesítője.
#1 voltam.
22/26 anonim válasza:
Komolyan ezek mutogatják magukat? 15 éves húgom izmosabb mint ezek.
24/26 anonim válasza:
már egy ideje járok kondiba és az a tapasztalatom hogy ilyen fejlett izom eléréséhez legalább naponta 4X meg kell emelni a az iPhonod és betolni 2 sajtburgert.
azt meg sosem fogom megérteni (én is ismerek ilyen embert) hogy miért fényképezgetik folyamatosan maguk.
én megvagyok elégedve az izomzatommal, talán pont ez az ok hogy nem akarom folyamatosan másoknak bebizonyítani hogy milyen izmos vagyok és valószínű hogy ez az oka hogy ők meg miért hozzák fel állandóan....
25/26 A kérdező kommentje:
Utolso osztom a velemenyed szerintem is ez lehet az oka!
2013. szept. 14. 15:27
26/26 anonim válasza:
A személyiség önkiteljesítése mindenkit megillet. A két srácot a képen nem kell bántani, van hová fejlődniük, mindenki kezdte valahol. Persze a megaegó szánalmas, de még fiatalok. A világ sem kedvez a szerény, nagy izmú PhD fokozatos srácoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!