Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit gondoltok, az oyan fiukrol akik folyton csak azzal vannak el hogy milyen izmosak?
Figyelt kérdés
Nem bisztos hogy jo helyre tettem fel a kerdest, de nem tudom hova soroljam!2013. szept. 14. 11:45
1/26 anonim válasza:
Önimádó egoisták. Az ilyenekre én nem tudok férfiként tekinteni.
2/26 A kérdező kommentje:
Kosz a gyors valaszt!Hat igen en is ezert kerdem mert a barataim kozul mindenki ilyen szinte es mar nagyon unom hogy ezt csinaljak es kivancsi voltam a lanyok velemenyere is !
Pl ilyenek!!
2013. szept. 14. 11:49
3/26 A kérdező kommentje:
Jajjj bocs rosz link! :)
2013. szept. 14. 11:50
4/26 kendrazoltan válasza:
Számomra nem egyértelmű a kérdés:
Amennyiben arra gondolsz, hogy ezzel kérkednek és azt hiszik, hogy az izmaik körül forog a világ, úgy az 1. hozzászóló véleményét osztom.
Amennyiben viszont arra, hogy annak szentelik idejük jelentős részét, hogy izmosak legyenek, úgy ez inkább egy kitűzött cél és az önmegvalósítás realizálása, ami nem negatív dolog...
6/26 anonim válasza:
Te ez hol izmos? xD Sírok.... xDDD
7/26 A kérdező kommentje:
kendrazoltan Arra gondolok hogy azt hiszik izmosak de sokat nem tesznek erte es azt hiszik az izmaik korul forog a vilag!
2013. szept. 14. 11:53
8/26 A kérdező kommentje:
Utolso na latod en is ezt kerdem!!!
2013. szept. 14. 11:53
9/26 kendrazoltan válasza:
Nnnnnah, ez az első kategória....szánalmas és ráadásul fogggggalma sincs arról, hogy ez közel sem az a test, amit mutogatni kellene....
10/26 anonim válasza:
xD ahhoz a gyerekhez képest én egy izom állat vagyok
az egy csicska nyomorék -.- 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!