Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem választanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem választanak a lányok olyan fiút, aki kedves és odaadó hozzájuk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok mai lánynak inkább a durva, butuska, és rámenős fiú kell, és még akkor sem szomorúak, ha szakítanak velük. de én nem ilyen vagyok. Én kedves vagyok a lányokkal, aki tetszik nekem, azért mindent megteszek, hogy boldog legyen. Semmiképpen se nyomulok, minden fokozatosan csinálok, és nem öntöm ki szívemet azonnal.

De nekik ez miért nem jó? jobb inkább a bánkódás, sírás, stb?

2013. szept. 14. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Írj privit :)

2013. szept. 15. 08:13
 12/13 A kérdező kommentje:
10-es és 11-es. Egyetértek, de az volt a baj, hogy eddig rossz lányokat fogtam ki, és most már olyanokat fogok, akiken látszik, hoyx a fiút szeretik, nem pedig a pénzt.
2013. szept. 15. 15:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Érzelmi hullámvasút. A nők jobban szeretik egyszer nagyon jól érezni magukat, aztán meg egy kicsit letörve (amikor jól kisírhatják magukat egy barátnőjüknek), mint hogy folyamatosan ugyanazon az érzelmi szinten unatkozzanak egy kiszámítható, unalmas ember mellett, aki semmiféle erős érzelmet nem vált ki belőlük.
2014. febr. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!