Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem választanak a lányok olyan fiút, aki kedves és odaadó hozzájuk?
Tudom, hogy sok mai lánynak inkább a durva, butuska, és rámenős fiú kell, és még akkor sem szomorúak, ha szakítanak velük. de én nem ilyen vagyok. Én kedves vagyok a lányokkal, aki tetszik nekem, azért mindent megteszek, hogy boldog legyen. Semmiképpen se nyomulok, minden fokozatosan csinálok, és nem öntöm ki szívemet azonnal.
De nekik ez miért nem jó? jobb inkább a bánkódás, sírás, stb?
"Miért nem választanak a lányok olyan fiút, aki kedves és odaadó hozzájuk?"
Én ilyen párt választottam.
Viszont a többi csaj nevében nem beszélhetek, akik az ellenkezőt választják..."hogy miért?!"
Hát egyáltalán nem vonzanak a "butuska" fiucskák..na meg főleg nem a rámenősek.. ne vicceljünk már :))...
egyszerüen azért nem volt sikered a lányoknál,mert te nem vagy egy felszines tucat ember,vannak elvárásaid,és probálsz eleget tenni mások elvárásainak,ami nem hétköznapi dolog... és mivel a mai hétköznapi ember felszines,és primitiv,ezért nem tudja értékelni az ilyesmit.. egyszerüen MÉG nem találtál olyan lányt,aki hozzád való.ennyi.
"Én kedves vagyok a lányokkal, aki tetszik nekem"
Na látod, őket meg azok a pasik érdeklik, akik nekik tetszenek.
Hogy milyen a jelleme valakinek, az a párkapcsolatokban másodlagos, ezt meg kell értened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!