Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem sajnáljátok azokat a fiúkat, akikről süt, hogy még sosem volt nőjük és félnek a lányoktól? Vagy hogyan viszonyultok hozzájuk?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 14:41
2/16 anonim válasza:
Mindenkinek lehet barátnője. Ha nem volt, akkor valamit, ő csinálhat rosszul
3/16 anonim válasza:
Nem , mert előtte is ott van a lehetőség, csak ki kellene használnia.
5/16 anonim válasza:
Sajnálni nincs mért, ha tesz érte akkor szerez, meg ez nem is sajnálatra méltó_ Nekem sem volt még barátom, de nem kell sajnálni:) Azt, hogy félnek a lányoktól.. nem is értem:) Épp úgy viszonyulnék egy ilyen sráchoz, mint bárki máshoz:D
6/16 anonim válasza:
Én sajnálom őket, de volt, hogy próbáltam már ilyen típusú fiúval kedves lenni és elkezdett bunkózni, hogy mit akarok én tőle, meg hagyjam már békén, csak kiröhögöm meg minden, pedig csak beszélgetni akartam ilyen tök semleges témákról. Szóval, ha az illetővel lehet beszélni és látom, hogy ő is nyit felém, akkor megpróbálok ismerkedni vele, de amikor csak egyoldalú a dolog hagyom a francba.
7/16 anonim válasza:
Én sajnálom, de szánalomból nem fogok járni egyikükkel se... Igyekszem kedves lenni hozzájuk, de az ilyenből rendszerint "friendzone" lesz, annak meg sosincs jó vége.
8/16 A kérdező kommentje:
Azért azt tegyük hozzá, hogy az ilyen fiúk csúnyák szoktak lenni általában. Én is ilyen vagyok és hiába is próbálkozom, tudom, hogy elutasítanak, sőt már gúnyoltak is ki lányok, de hát én már kezdem elfogadni, hogy nem kellek a lányoknak, mert csúnya vagyok. Mondjuk néha meglepődöm, hogy nagy ritkán vannak rendes lányok is, akik a ronda külsőm ellenére emberként bánnak velem. :)
2013. ápr. 14. 15:13
9/16 anonim válasza:
Nem. Nincs lehetetlen csak tehetetlen!!!!
10/16 anonim válasza:
Keress olyan lányt, akinek a rondák tetszenek, persze Nekik is csak azért mert olyan a belső:) Arra azért figyelj, ha vannak belső értékeid többre mész mint egy helyes arccal, hidd el:D !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!