Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem sajnáljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem sajnáljátok azokat a fiúkat, akikről süt, hogy még sosem volt nőjük és félnek a lányoktól? Vagy hogyan viszonyultok hozzájuk?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért az sem mind1, hogy az illető fiú, hogyan áll a dolgokhoz. Beszéltem én már olyan sráccal, aki 22 évesen még nem is smárolt, viszont ő lesz.rta magasról ezeket a dolgokat, nyílván néha "rájött", ez a forever alone dolog, de általánosságban egy nagyon vicces, aranyos srácról van szó, aki oké, hogy nem valami szép, de nekem egy idő után "megtetszett" és ha azt mondta volna, hogy járjunk, simán igent mondtam volna, mert egyszerűen úgy állt a dolgokhoz és olyan pozitív volt az egész ember ahogy van. Mondjuk én elég naív vagyok, szóval, ha pár kedves mondatot mondanak nekem simán megszeretem az illetőt, lehet ez azért volt.:D
2013. ápr. 14. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs igazuk az előttem szólóknak. Ronda fiúk nem kellenek a lányoknak, mert csak a külső számít nekik, a belső nem érdekli őket.
2013. ápr. 14. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, ha gazdag akkor tökmindegy.

Amúgy meg az egész logika faxság úgy ahogy van, ugyanis mindenki úgy kezdi, hogy még nem volt csaja.

Ennyi erővel soha senkinek nem lehetne csaja, mert alapból mindenki úgy születik, hogy még nem volt.

LOL

2013. ápr. 14. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, hogy mért nem hiszik el a csúnyábbak, hogy Őket is lehet szeretni a belső miatt. Én egy ronda fiút szeretek már 3 éve, reménytelenül, mert Ő nem hiszi hogy bárkinek is kellhet, és Ő sosem akar barátnőt.. én meg járhatok pszchiológushoz:/

Hidjétek már el, hogy a belső számít!!:)

2013. ápr. 14. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha igazán ronda lenne, nem tudnád szeretni. Én az vagyok, és nem is kellek senkinek.
2013. ápr. 14. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

15ös:)

De, tudnám.. Sőt, így szeretem:) pedig látom, h külsőre nem vmi jó, és nem is szerelem volt első látásra:D Nekem is volt előítélet, ami csak a külső miatt volt az ami, aztán megismertem és a belsője széppé tette:D

2013. ápr. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!