Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb mostani lány, miért ennyire link, gátlástalanul bunkó a fiúkkal?
Azt veszem észre,hogy a legtöbb nő mostanában elégé a magasban jár,ha már egy kicsit is szép,csinos,az orra a plafont veri,beképzelt,mindig neki lehet igaza,ha vitába szállsz vele,te jössz ki rosszul....
Megbízhatatlanok,az oké hogy azt mondja randizna veled,de 3x,4x lemondja a randit,lóvá tesz...mielőtt megkapnám,nem egy randiból indulok ki,ismerőseim köreiben is ez a téma...
Mert körbe vannak rajongva,és simán az jön le nekik hogy a világ körülöttük forog, és abba rúghatnak bele akibe jólesik mert úgyis kapnak szebbet-jobbat...Igen, ezt úgy 40 éves korukig eljátszhatják, kapuzárosos kiégett milfként fogják majd megszívni. Akkor mindenesetre már késő lesz:)
"Ma ilyen nyüszítős estét tarthattok itt fiúk, mert ez már nem az első ilyen kérdés."
Szokj hozzá, hogy amíg nem változtok, ez sem fog változni.
"összes ilyen nyüszögű, mérgeslelkű kis patkányt úgy alázom, ahogy csak tudom."
Dícsérd meg magad, sokra vitted! Na csajok, ki nem érti még, miért van ennyi "nőgyűlölő" kérdés? Íme az oka.
"Én csak a rinyáló és/vagy hímsoviniszta és/vagy agresszívan nyomulós és/vagy nőket általánosító fiúkat alázom, mert már elegem van belőlük."
Te vagy a párja. És ilyen nyomoroncok köztünk élnek...
Magyarország, én így szeretlek!
Ja a 22:41-en én is összevissza szrtam magam úgy megrémültem...basszus, a gatyám :( na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!