Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb mostani lány, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb mostani lány, miért ennyire link, gátlástalanul bunkó a fiúkkal?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre,hogy a legtöbb nő mostanában elégé a magasban jár,ha már egy kicsit is szép,csinos,az orra a plafont veri,beképzelt,mindig neki lehet igaza,ha vitába szállsz vele,te jössz ki rosszul....

Megbízhatatlanok,az oké hogy azt mondja randizna veled,de 3x,4x lemondja a randit,lóvá tesz...mielőtt megkapnám,nem egy randiból indulok ki,ismerőseim köreiben is ez a téma...

2013. szept. 13. 21:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Erre mást nem is lehet mondani. Enyhén gyogyós vagy. Hihi meg haha.
2013. szept. 13. 22:51
 22/31 anonim ***** válasza:
Mit értesz legtöbbön? %-ot mondjál. Vagy mennyi tapasztalatod van? A legtöbbel jártál már? Mekkora körből merítetted a tapasztalatodat, Vagy közvélemény-kutatást végeztél? Miért általánosítsz?
2013. szept. 13. 22:56
 23/31 anonim ***** válasza:

" Enyhén gyogyós vagy."

Véletlenül sem az a gyogyós, aki k.urvaanyázik nagy pofával péntek este egy anonim oldalon...? :)

2013. szept. 13. 22:57
 24/31 A kérdező kommentje:

Na skacok,szét!!

70%-os ne szidd mások anyját

68%-os,ne pattogj!

2013. szept. 13. 23:01
 25/31 anonim ***** válasza:
Azt csinálok, amit csak akarok. Bocs.
2013. szept. 13. 23:04
 26/31 anonim ***** válasza:
Jól van 68%-os akkor pattogjál. Tűzre jutsz, vagy kötélre!
2013. szept. 13. 23:12
 27/31 A kérdező kommentje:

68%-os!

Sok kávét ittál így estére?

2013. szept. 13. 23:13
 28/31 anonim ***** válasza:

Te meg egy sz.arral teli, sötét verembe.

Amúgy sem én kezdtem pattogni, te kezdtél el k.urvaanyázni egy lánynak.

2013. szept. 13. 23:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Üdv! Én középsulis koromig végig ilyen csendes, visszahúzód, kedves, jó fiú voltam. Erre csak gúnyolódást, lealázást kaptam a menő lányoktól, fura, hogy nem af iúk, hanem a lányok aláztak meg folyton. Miért is, mit ártottam én nekik? Megmondom: csupán mindnekivel kedves és segítőkész voltam és visszaéltek vele meg folyton csúfoltak a nagy orrom miatt főleg még idegen csajok is beszólogattak sokszor akár az utcán is meg a buta szakmunkás népség, de azokon nem lepődtem meg különösebben... Mire 21 lettem, csak akkora találtam rá a megoldásra, a pszichológia alapjaira, amitől felnyílt a szemem, azóta tudom, hogy nem kell itt jó fiúnak lenni, ez nem vonzó a lányok számáa, sőt... Azóta hazudgálok, önző vagyok, csak magamra gondolok meg a farkamra és fura mód már is jobban tisztelnek a lányok, pimasz és szemtelen is vagyok, van, hogy első randin van pofám megölelni, magamhoz húzni a csajt, és megcsókolni, nem érdekel, ő mit akar én nekem jár a teste és kész, én élvezni akarok rajta, ez a lényeg, ő csak egy eszköz, így kell felfogni és ti is fogtok dugni jókat, ahogy én is.
2013. szept. 14. 00:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, a válasz egyszerű. Azért mert a külsejük miatt kismillió fiú lohol utánuk, és azért hiszik hogy körülöttük forog a világ mert sajnos ez így is van. Épp ezért natív rosszindulatból vagy unalmukban simán elküldenek bárkit a halál fszára, és természetesen mindig egy "alfahímet" választanak. Annyira jellegzetes.

21:52, ez igen. És büszke vagy rá? Kongratyülésön...egy újabb Darwin-díjas...

22:13, ti még annyit se hogy foglalkozzanak veletek...

Hujuj skacok, vigyázzatok a 22:41 törperőssel :))))

2013. szept. 14. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!