Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb mostani lány, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb mostani lány, miért ennyire link, gátlástalanul bunkó a fiúkkal?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre,hogy a legtöbb nő mostanában elégé a magasban jár,ha már egy kicsit is szép,csinos,az orra a plafont veri,beképzelt,mindig neki lehet igaza,ha vitába szállsz vele,te jössz ki rosszul....

Megbízhatatlanok,az oké hogy azt mondja randizna veled,de 3x,4x lemondja a randit,lóvá tesz...mielőtt megkapnám,nem egy randiból indulok ki,ismerőseim köreiben is ez a téma...

2013. szept. 13. 21:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"Ezt érdemlitek fiúk"?

Na álljon már meg a menet!

Miért mindig a normális ember szív a sok idióta görény miatt?Sok idióta ribi és gyíkarc barom pasi.

Eszem megáll.

2013. szept. 13. 22:18
 12/31 anonim ***** válasza:
Engem még miért nem kiáltott ki senki linknek és gátlástalanul bunkónak? Miért tudok párkapcsolatban élni?:(
2013. szept. 13. 22:18
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

Én csak a rinyáló és/vagy hímsoviniszta és/vagy agresszívan nyomulós és/vagy nőket általánosító fiúkat alázom, mert már elegem van belőlük.

Rossz tapasztalatok miatt ártatlanokat nem bántottam még sosem, csak akkor vagyok bunkó, ha bebizonyosodik, hogy van rá okom.

Jah, és boldog párkapcsolatban élek egy normális fiúval.

2013. szept. 13. 22:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Na, most akkor beszélhetnénk a mai fiúkról is... tisztelet a kivételnek, de akadnak belőlük is flúgosok. Amúgy azért ilyenek, mert azt hiszik, ez jön be az embereknek, ezért fogják őket szeretni, tisztelni.
2013. szept. 13. 22:24
 15/31 anonim ***** válasza:
10-es, szerintem meg a k.u.r.v.a. anyád érdemli ezt te utolsó kis riherongy szajha.
2013. szept. 13. 22:38
 16/31 anonim ***** válasza:

# 15

Ajánlom, hogy soha ne találkozz össze velem, mert olyan alázást kapnál, amit örök életedre megemlegetnél. :)

2013. szept. 13. 22:41
 17/31 anonim ***** válasza:
Tyűű.... ezt most jól megmondtad...
2013. szept. 13. 22:42
 18/31 anonim ***** válasza:
Hát anonim oldalon biztos nem olyan komolyan vehető, de látatlanban megmondom, hogy élőben bevizelnél, ha hozzád szólnék. Ismerem a fajtádat.
2013. szept. 13. 22:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Ismered maximum a szomszéd Józsi bácsit...
2013. szept. 13. 22:47
 20/31 anonim ***** válasza:
Ötletes, és értelmes hozzászólás volt. :D Enyhén kifogytál. :)
2013. szept. 13. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!