Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy nő az életemben, aki össze akart jönni velem, viszont nem lett belőle komoly dolog, amiben mindketten hibásak vagyunk. Tudtom nélkül aztán összeszűrte a levet egy csávóval. Már az első héten megcsalta velem, aztán meg is szakadt a kapcsolatunk egy jó félévre. Aztán megint felvettük a kontaktot és megpróbáltam megszerezni.

Egy icipici hiányzott ahhoz, hogy megcsalja újra velem. Titokban találkozott velem és meg volt neki tiltva, hogy velem beszéljen.

Azóta megint eltelt jó néhány hónap. Nemrég ránéztem a profiljára, mert rábukkantam egy közös ismerős barátai között. Azt látom, hogy mindenfelé járnak kirándulni, különböző eseményekre mennek el. És folyamatosan ossza meg ezeket a közös élményeket képekben (több száz kép van már a közös kiruccanásaikról). Én tudom, hogy nem tudtam volna elvinni külföldre és ide-oda őt, főleg ennyiszer évente.

Nagyon boldognak tűnik a képei alapján, nekem meg eléggé rosszul esik ezt látni, az előzmények ismeretében. Miért van ez?

2013. szept. 13. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem még mindig érzel iránta vmi... :/
2013. szept. 13. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van, mintha a pénz miatt lenne vele és az teszi őt boldoggá. Tehát magamat okolom, amiatt nem vagyok jómódú és elszalasztottam egy nőt.
2013. szept. 13. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:

"Tehát magamat okolom, amiatt nem vagyok jómódú..." ???

Azért van ez mert vonzódsz hozzá...

2013. szept. 13. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor rájöttél arra, hogy az anyagiaknak van prioritása, csalódtál. Csalódtál azért, mert azzal is tisztában vagy, hogy nem a tiéd, "csak" a tiéd sohasem lesz. Csalódni,meg elveszteni a reményt nagyon rossz érzés. Vigasztaljon az, ha neked lenne több pénzed, sohasem ismerted volna meg igazán!
2013. szept. 13. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy nem pénzéhesnek ismertem meg. Sőt, az bánt, hogy én nem tudtam volna megadni azt neki, mint amiket folyamatosan megoszt. Lassan egy éve élnek együtt és még nem dolgozott, ezt tudom. Ott lakik a pasinál és semmit nem tesz, csak egyszerűen boldog(nak tűnik).
2013. szept. 13. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Még vannak érzéseid,azért esik rosszul látva azokat a képeket.

De ha ilyen a nő,hogy a pénz miatt boldog mással,akkor nincs értelme bánkódni miatta.

2013. szept. 13. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem olyannak hangzik, aki megéri.
2013. szept. 13. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:

konrétan annyit látok, hogy egy éve volt egy nő, aki egyszer lefeküdt veled, egyszer meg majdnem.

Amúgy van egy pasija, és éli világát...

Lépj tovább, ideje!

Ha akkora szexistennek tartana, a sok utazás között csak szánna rád 8magára) egy-egy félórát, nem?

2013. szept. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!