Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként soha sem fognak emberszámba venni?
Figyelt kérdés
Hiába olyan a belsőm, amilyenről sok pasi álmodozik, legalábbis az itt olvasottak alapján (szerénység, ragaszkodás, kedvesség, hűség), mégsem közelítenek felém.
Az arcom állítólag nem vészes, viszont pufók vagyok, 15 kiló fölöslegem van, és a bőröm sem a legszebb, pattanásos. És néha hanyag a tartásom.
2013. szept. 13. 16:13
31/34 anonim válasza:
tessék itt van hogy kell lefogyni, de lehet nekem így is tetszenél, mert nem vetem meg ha van a csajon egy kis háj :D
32/34 anonim válasza:
Nem akarok tolakodó lenni,de szerintem most már igazán felrakhatnál egy képet magadról...
33/34 anonim válasza:
Nem nyugtatlak meg,csak leírom az igazságot.Valószínűleg egész életedben hátrányban leszel az élet minden területén.Legyen az párkapcsolat, karrier, barátok stb-Főleg ha nem tudod elfogadni és szeretni még te sem önmagad.Én az egész fiatalságomat feláldoztam arra hogy próbáljak szebb lenni, állandóan ezen stresszeltem.Viszont nem lett jobb.Igy 30-on túl kezdem feladni az álmaimat és beletörődni hogy igazságtalan az élet.Nem egyenlő eséllyel indul mindenki..ezen ne próbálj változtatni.Inkább olyan korlátok között maradni ami nem okoz csalódást.
34/34 anonim válasza:
En viszont meg nyugtatlak :)Egy fiút keres magadnak.aki szeret :)Ne félj mellette el veszlik minden gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!