Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya lányként soha sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként soha sem fognak emberszámba venni?

Figyelt kérdés

Hiába olyan a belsőm, amilyenről sok pasi álmodozik, legalábbis az itt olvasottak alapján (szerénység, ragaszkodás, kedvesség, hűség), mégsem közelítenek felém.

Az arcom állítólag nem vészes, viszont pufók vagyok, 15 kiló fölöslegem van, és a bőröm sem a legszebb, pattanásos. És néha hanyag a tartásom.

2013. szept. 13. 16:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Sportolok, már ha ez sportolásnak tekinthető. Itthon van egy elliptikus trénerünk, azt használom, és mindenhova gyalog járok, naponta 1 órát sétálok.
2013. szept. 13. 17:01
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem, tölts le valami tornavideót, és azt csináld meg minden másnap.
2013. szept. 13. 17:08
 23/34 anonim ***** válasza:

Ne is mondj olyat, hogy "megpróbálom". Ne próbáld, hanem csináld!

20 évesen még nincs veszve semmi, de tenni kell érte, ez tény. Ne arra gondolj, hogy nem érhetsz fel hozzájuk, hanem próbáld "legyőzni" őket. Ha tényleg akarod, akkor menni fog. Csokit meg inkább ne is tarts otthon, azzal jársz a legjobban.

2013. szept. 13. 17:10
 24/34 anonim ***** válasza:

Ha jelentős fejlődést akarsz akkor ez az összevissza evős-edzegetős módszert hagyd mert sehova sem vezet.

A sétával elégetett kalóriákat kb. 1 sor csokival pótolod.

A tornavideók meg nem fogyásra valóak.Fölösleges

Ha fogyni akarsz akkor szálkásító diéta és aerob mozgás kell heti 3-4 alkalommal 45 perc.Erre jó lesz az ellipszistréner.

A kaja talán még fontosabb is mint az edzés.Váltani kéne napi 4 étkezésre normális ételekkel.

Ha bővebb segítséget kérsz,írj privit.

2013. szept. 13. 17:19
 25/34 anonim ***** válasza:
Neten is van aerob-videó.
2013. szept. 13. 17:21
 26/34 anonim ***** válasza:
Persze,csak minek ugráljon egy videóra egy szoba közepén,a képernyőre meredve ha van trénere vagy elmehet futni?
2013. szept. 13. 17:24
 27/34 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy az arcoddal nincs gond, inkább csak az alakoddal, ami változtatható. Tegyél ellene, sportolj, mozogj, és hordj előnyös, csinos, nőiesebb ruhákat. És húzd ki magad, ne görnyedj össze.
2013. szept. 13. 17:27
 28/34 anonim ***** válasza:
Ettől még simán emberszámba vesznek.
2013. szept. 13. 17:53
 29/34 anonim ***** válasza:
Jó, hát nem tudom, nekem mindig bevált ez a módszer. Bár én inkább csoportos órákra járok, tehát ahol ott a tréner, de nem személyi edző. Arra nincs pénzem. Bár nekem mindig csak a "karbantartás"kellett. Amúgy igazad van, a kajára is figyelni kell, kerülni a fehér kenyeret, finomitott dolgokat tartalmazó cuccokat, a cukrot, a szénsavas üdítőket. Megteszi az ásványviz is, élvezni kell a víz ízét is. Az étcsoki pedig más, mint a többi csoki, és még finom is. Este meg kevesebbet kell enni, és ennyi, annyira talán nem nehéz. Bár én sose diétáztam, mindig csak sportoltam.
2013. szept. 13. 18:20
 30/34 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Rengeteg hasznos tanácsot kaptam tőletek.
2013. szept. 13. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!