Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya lányként soha sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként soha sem fognak emberszámba venni?

Figyelt kérdés

Hiába olyan a belsőm, amilyenről sok pasi álmodozik, legalábbis az itt olvasottak alapján (szerénység, ragaszkodás, kedvesség, hűség), mégsem közelítenek felém.

Az arcom állítólag nem vészes, viszont pufók vagyok, 15 kiló fölöslegem van, és a bőröm sem a legszebb, pattanásos. És néha hanyag a tartásom.

2013. szept. 13. 16:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Van aki csúnyának születik és csak a plasztika segíthet rajta, de amiket Te felsoroltál azokon akaraterővel, kitartással magad is tudsz változtatni (pattanásokra pedig ott a bőrgyógyász). Nem értem mi a problémád. Ha valami miatt nem vesznek most emberszámba az a saját magad iránti igénytelenséged miatt van inkább.
2013. szept. 13. 16:21
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire mondják sokan, hogy a belső a lényeg, első benyomást nem azzal tesz az ember. Amiket felsoroltál, azok tényleg javíthatók.
2013. szept. 13. 16:22
 13/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, te pasi vagy?
2013. szept. 13. 16:23
 14/34 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező semmi baj veled :)
2013. szept. 13. 16:30
 15/34 anonim ***** válasza:
Azt áruljátok már el, h miért kellett lepontozni azért, h nem a külső a fontos???? Tudtok erre épkézláb indokot?
2013. szept. 13. 16:31
 16/34 anonim válasza:

Hát..szerintem elég lenne 8-9 kilót is leadnod. Anélkül, hogy tudnánk milyen magas vagy és h hány kiló, nem tudom pontosan.:)

De leadni úgy tudsz, hogy elkezdesz egészségesen étkezni/nem aazt mondom h 1-2hetente sem ehetsz valami finomságot/

Aztán fokozatosan sportolhatsz egyre többet. pl.: futás

vagy napi 1-2 km séta. Bnőmnek bevállt. Nem rögtön, kb 2 hónap múlva eredménye lesz!:)/ettől gyorsabb fogyási módszer nincs, sajnos/

A bőröd..hát, járhatsz kozmetikoshoz, és igyál sok vizet, valamint sokszor moss arcot/megjegyzem, ez nekem vállt be!:)/

2013. szept. 13. 16:39
 17/34 anonim válasza:
Itt megjegyzem,hogy én a kissé pufóbb lányokat szeretem...szóval van olyan,akinek ez jön be...
2013. szept. 13. 16:40
 18/34 A kérdező kommentje:

Mennyi válasz érkezett ilyen rövid idő alatt! :)

20 vagyok.

Igazatok van, amin lehet, meg kell próbálni változtatni. Csak látom a szebbnél szebb külsejű lányokat, akik minden tekintetben túlszárnyalnak, s arra gondolok, még ha rendbe is hozom magam valamennyire, akkor sem érhetek a lábuk nyomába se. És ez elszomorít. És ilyenkort inkább eszek egy csokit. Egyébként 75 kg vagyok és 176 cm.

2013. szept. 13. 16:55
 19/34 anonim ***** válasza:
Sportolsz vmit? Ha nem, miért nem? Hidd el, nagyon jó érzés az az utáni fáradtság, és az alakod is jobb lesz:)
2013. szept. 13. 16:56
 20/34 anonim ***** válasza:

A lehető legrosszabb evéssel levezetni a feszültséget..és gondolom valami ipari vacak tejcsokival.

Csoda ha pufi vagy és nem szép a bőröd?

2013. szept. 13. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!