Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként soha sem fognak emberszámba venni?
Hiába olyan a belsőm, amilyenről sok pasi álmodozik, legalábbis az itt olvasottak alapján (szerénység, ragaszkodás, kedvesség, hűség), mégsem közelítenek felém.
Az arcom állítólag nem vészes, viszont pufók vagyok, 15 kiló fölöslegem van, és a bőröm sem a legszebb, pattanásos. És néha hanyag a tartásom.
Hát..szerintem elég lenne 8-9 kilót is leadnod. Anélkül, hogy tudnánk milyen magas vagy és h hány kiló, nem tudom pontosan.:)
De leadni úgy tudsz, hogy elkezdesz egészségesen étkezni/nem aazt mondom h 1-2hetente sem ehetsz valami finomságot/
Aztán fokozatosan sportolhatsz egyre többet. pl.: futás
vagy napi 1-2 km séta. Bnőmnek bevállt. Nem rögtön, kb 2 hónap múlva eredménye lesz!:)/ettől gyorsabb fogyási módszer nincs, sajnos/
A bőröd..hát, járhatsz kozmetikoshoz, és igyál sok vizet, valamint sokszor moss arcot/megjegyzem, ez nekem vállt be!:)/
Mennyi válasz érkezett ilyen rövid idő alatt! :)
20 vagyok.
Igazatok van, amin lehet, meg kell próbálni változtatni. Csak látom a szebbnél szebb külsejű lányokat, akik minden tekintetben túlszárnyalnak, s arra gondolok, még ha rendbe is hozom magam valamennyire, akkor sem érhetek a lábuk nyomába se. És ez elszomorít. És ilyenkort inkább eszek egy csokit. Egyébként 75 kg vagyok és 176 cm.
A lehető legrosszabb evéssel levezetni a feszültséget..és gondolom valami ipari vacak tejcsokival.
Csoda ha pufi vagy és nem szép a bőröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!