Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Bele kezdtem egy 40 napos önmegtartóztatás:D Vélemények? Aki akar írjon.
Figyelt kérdés
Már pótcselekvésemmé vált..s ez így nem jó...értitek?
Szerintem jó dolog...mert nem a f@rok verésből áll a világ és jó egy kis újdonság:p
2013. szept. 13. 09:46
11/22 anonim válasza:
Jóaz, legalább nem elérhető a cél. Most 39 nap legyen? Az simán belefér, de a 40, az már ütősebb kihívás! :D
12/22 anonim válasza:
Nem fog sikerülni, magától úgyis ürül legalábbis ha nem ilyen 30 körüli vagy,azoknak úgyis mindegy már:D
Én 6 napig bírtam ezt a dolgot, utána nem tudott lelőni az első alám eső csaj:D
13/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 30 körül.....elég fiatal vagyok...
a 40 nap onnan jött, hogy volt az a film...
ismeritek?
2013. szept. 13. 12:45
14/22 anonim válasza:
Persze. 40 nap es 40 ejszaka.
Hogy is lehetne egy olyan filmet elfelejteni, amiben viragszirmok erintesetol orgazmusa lesz egy csajnak?!:)
15/22 A kérdező kommentje:
:D::D azaz....jó kis film:D
2013. szept. 13. 17:28
16/22 SupremeN válasza:
én 2 napig bírtam :D ez volt a rekord
18/22 anonim válasza:
veled tartok, mától én se csinálom 40 napig :D
19/22 anonim válasza:
Nekem volt 5 hónap, azt hittem, leszoktam róla végleg, hát tévedtem. Azóta soha nem sikerült ennyit kibírnom nélküle. Mindig elkezdem, valameddig kibírom, 1 hét, 1 hónap-változó, de hogy soha többé ne csináljam, azt nem tudom most elképzelni, főleg úgy, hogy egyedül van az ember.
20/22 anonim válasza:
Hogy álltok ( bumbumbum fapoén :D ) srácok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!