Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha engem nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha engem nem a cicababák izgatnak fel?

Figyelt kérdés

A suliban van pár ilyen nagyon körberajongott,tipikus cicababa kinézetű lány.Ha elmennek előttönk,mindenki mondja,hogy "nézd milyen jó popsi,mell stb".Maximum megnézem de anyira nem mozgatják meg a fantáziámat.

DE! A sötét szemszínű,sötét hajú,kicsit visszahúzódó,okosabb lányokért megőrülök,nem érdekel ha nem annyira szép az arca,vagy jó az alakja.

Speciel engem rohadtul nem érdekelt az osztály hatalmas mellű,szőke bombázójának villantása,mert csak a mellette ülő,szerényen mosolygó lányt néztem akin 5x annyi ruha volt..

Ez valami fétis lenne vagy mi?Más is érez így?

17/F

2013. szept. 12. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tényleg hihetetlen hogy még vannak ilyen fiùk :D
2013. szept. 12. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nem igaz!!! és ilyen srácok nem járnak a sulinkba!! :(((
2013. szept. 27. 20:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Biztos járnak :)

Csak nem veszitek észre.

2013. szept. 27. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
áá... sajna nem :( itt mindenki csak a pláza macskákra bukik
2013. szept. 27. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!