Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok fétisimádó közössé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pulóver kérdése:

Hol találok fétisimádó közösséget hozzám hasonló tagokkal? Engem a kötött ruhák izgatnak fel. Sokféle fétisről hallottam, de ilyenről még csak nemrég. Jó lenne, ha megismerkedhetnék valakivel, akit hasonló vágyak "gyötörnek".

Figyelt kérdés
Engem az izgat fel, ha egy nőn minél több kötött ruha van, és ha ennek tetejébe még egy ki is van kötve, az mennyei. Ugyanez rám is igaz. Imádok kötött ruhában lenni, és ha tetőtől talpig kötött ruhába bújtatva megkötöznének kötött ruhás nők, az maga lenne a mennyország. Nem kérdem, hogy ez normális-e. Fetisiszta vagyok, ez egyértelmű. A kikötözéses dolgot nagyon sokan szeretik. A kötött ruha fétissel azonban mostanáig azt hittem, egyedül vagyok. Egészen addig, amíg véletlenül rá nem találtam a neten kötött ruhába bugyolált emberekre, helyenként megkötözéssel megfejelve a dolgot. Szóval, ha valaki ebben tudna segíteni bármilyen formában, azt megköszönném. Mellesleg 37 éves vagyok, tehát nem egy álmodozó gyerek.

#szex #fétis #megkötözés #kötött ruha fétis #sweaterbondage #woolfetish #gyapjúfétis #tetőtől talpig kötöttben
2013. aug. 22. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
96%
Keresd az öregek otthonában, ott sokat kötögetnek.
2013. aug. 22. 16:43
 2/2 anonim válasza:

Szia

Ilyesmi a helyzet nálam is de nem egészen. Írok privátot

2018. jún. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!