Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bánatos az ex?
Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy a volt párom megtudta,hogy hűtlen voltam hozzá és most annyira bántja ez a dolog,hogy tönkreteszi saját magát :( engem ez nagyon bánt,de mar nem tudok mit mondani neki!Öngyilkos is akart lenni,de azzal csak örökre tönkretenné az életem hátralevő részét,mert ki tudna úgy élni,hogy valaki miatta halt még :/
Ezzel kapcsolatban még az a gáz,hogy még így is visszafogadna,mert én voltam neki az első nagy szerelem!De nekem már új kapcsolatom van és rá fog menni erre :/ ti mit tennétek a helyemben???
Hagynátok,nem írnátok neki,fb tiltás ahogy a mostani párom kérte?
Vagy
Foglalkoznom kell vele,hogy nehogy butaságot csinaljon???
Egyszerűen tanácstalan vagyok :(
2013. szept. 12. 05:34
1/2 anonim válasza:
Minek kéne foglalkoznod az exeddel?Ő dolga, hogy mit csinál...Egyébként megfigyelheted, hogy aki mondja, hogy öngyilkos lesz, az nem teszi meg, mert nem elég bátor.
2/2 anonim válasza:
Aki azt mondja öngyilkos lesz, az csak sajnáltatja magát és az ilyen ember gyenge megtenni azt igazából. a legjobb amit tehetsz vele, hogy teljesen elfelejtitek egymást, azzal hogy beszélsz vele csak olajat öntesz a tűzre! Én magamon tapasztaltam mennyire nehéz, főleg hogy szakítás után még beszélgettünk, miután vége lett törölnöm kellett volna fészről, és többé nem beszélni vele. Így még most is szenvedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!