Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy sem jó? Akinek van párja az nem boldog, mert nem megy a kapcsolat ahogy szeretné, aki meg szingli az azért elkeseredett, bánatos?
"Boldogságról én nem hallottam mostanában senkitől"
Akkor most hallasz! Itt vagyok én! :) Nekem nagyon kedves, szeretni való párom van és jól működik a kapcsolatunk. De én amikor egyedül voltam is jól éreztem magam, nem voltam ezért elkeseredett. Persze most már nem adnám semmiért ezt a kapcsolatot. :)
egy olyan kapcsolat, aminek nem szerelem az alapja hanem
"csak legyen valakim, szar egyedül"...."legyen kivel szexelnem, mert nem akarok krvához menni"...."legyen valakim, mert mindenkinek van, csak nekem nincs"....."legyen valakim, nem baj, ha megcsal, megaláz, csak olyan jól néz ki, meg van pénze".... és még sorolhatnám, miért vannak együtt emberek
az ilyeneknek milyen kapcsolata lehet? ...
Kedves kérdező én is a Te cipődbe járok,ha találok 1 normális társat odaadó párja leszek az tuti!
-De óvatosnak kell lenni,a "csk azért hogy legyen " na neee ajobb egyedül ,mint a válás ezt bizton tudom! Mi marad nekünk ,a meló keresni rendületlenül ! Ja és a remény :) Sok sikert neked!
Én személy szerint ,most ott tartok ,hogy majd csak felbukkan az a valaki aki nekem kell , aki megtetszik és végre lesz egy társam .
Csak már elszorítónak látom ,hogy akkor sem minden fenékig tejfel , persze nem is lehet ,de akkor is valahogy szeretném szebbnek látni két ember kapcsolatát , legyenek egymás támaszai ,mentsvára , szeressék és tiszteljék a másikat és akarják ,hogy boldog legyen a másik .
Én is magányos vagyok és szeretnék is magam mellé valakit. Ha lesz párom megbecsülném.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!