Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a bolond? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a bolond? Vagy másokat is zavar?

Figyelt kérdés

Előre is leírom, hogy bármi, amit itt olvastok, az nem támadás, nem bántani akarás senki felé, mindenki úgy viseli dolgait, ahogy szeretné.

Unalmasabb pillanataimban, gyakran feljárok ide, és most hogy beestem ebbe a remek témába pofán vert az, hogy a kérdések többsége, amiben 20 év alattiak kérdeznek – és van, hogy nem csak ez a korosztály de 20+-osok -, tisztelet a kivételnek, szinte mind „lájk”-ban méri, hogy mennyire kedveli adott egyén. Ezalatt arra gondolok, hogy „Like-olta a képem, szerintetek járni akar?” és hasonló társaik.

Nem vagyok öreg, 22 éves vagyok, kisebb-nagyobb baráti társassággal, heti rendszerességgel eljárunk szórakozni, és bár előfordul, hogy butára iszom magam, de többnyire mindenki tud magáról az este végén, szóval ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nem vagyok antiszociális, befelé forduló.

De egyszerűen irritál, zavar, és komolyan, mint egy zsémbes vén ember ezen pörgök – legyen ez a legnagyobb problémám az életben – hogy mit csinál más.

Kérdésem, én vagyok a hülye, hogy ez ennyire zavar?

Ha elolvastad köszönöm, ha válaszoltál szintúgy.

2013. szept. 11. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Feltűnt ez nekem is, de engem nem zavar csak nem értem. Nem értem, hogy mi történt. Még nem akarom elhinni, hogy ennyire meghülyültek volna az emberek, de már kezdem belátni, hogy igen. De lexarom csak a túléléshez jó azt tudni ki van a másik oldalon. Bár már sokan vannak és még egyre többen lesznek, így a túlélő stratégia az éber figyelés és taktikus húzások.
2013. szept. 11. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, az emberek többsége olyan mint a birka, mindig megy a másik után. Ez ösztön, "szükséges" a beilleszkedéshez, ha az ember mindig követi a többi embert, hogy akkor nem lesz, vagy nem számít különcnek. Szerinted miért néznek rád hülyén az emberek, ha azt mondod, hogy nincs facebook-od? Olyan mint a divat. Felkapják, aztán mindenki olyan ruhát,cuccokat hord, mert mindenkinek olyan van. Közben meg tök szarul néz ki. Aztán mikor már nem aktuális, akkor már gáz, nem viseli senki.

Ez az egész facebook baromság is egy felfújt buborék, ami pár éven belül kifog pukkanni. De aztán jön a következő hülyeség, ami még a facebook-ot is felülfogja múlni.

2013. szept. 11. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem csak téged zavar.
2013. szept. 11. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekik már ez fontos,van ez így.
2013. szept. 11. 15:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Ó, van nekem is Facebook-om, amit voltaképp arra használok, mint egy e-mail fiókot - és pontosan annyi időt is töltök vele -, nem magával a Facebook-kal van a baj, vannak jó oldalai is, Édesapám vidékről jött fel és jó pár barátot, távoli rokont talált meg 20 év távlatából, mert a közösségi nyomás hatására még ott is beregisztrálnak az oldalra.

A problémám – nem is igazán probléma, csak ilyen, „meh.” - az, hogy túl vannak képzelve a dolgok, emberfüggő ez is, persze, de amikor azt hallod, hogy a barátod éppen fülét-farkát behúzza, mert kedvelte egy régi lány barátjának az ilyen olyan képét, és az aktuális barátnője ezért kicsapta a hisztériát, az gáz. Nézhetjük innen-onnan, de gáz, és nem egy ilyen, ha nem is pontosan megegyező esetről hallottam már. Vagy amit megemlítettem a témanyitó kérdésben is, szintúgy.

Csaj se normális, meg haverom se, hogy nincs töke elmagyarázni, de hát áldoztak fel már nagyobb dolgokat is magukból az emberek a szerelmért.

Persze ezzel, nem arra akarok utalni, hogy mindenki ilyen, és csak én vagyok tökéletes, csak le akartam írni, hogy szerintem, csúnyán elfajultak a dolgok.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, sose szerettem beleszólni más életébe, nem is fogok oda menni másik témába, és kijelenteni, hogy „Babám, te idióta vagy, állj fel a géptől és izomból vágd pofán magad.” . Egyszerűen leírtam, ami épp bántotta a kicsi szívem.

Tudom, én se vagyok normális, hogy ilyenen képes vagyok felhúzni magam, túl sok szabadidőm van valószínűleg, csak le kellett írnom, hogy tudjam kezdek-e átmenni idiótába, hogy csip-csup dolgokon felidegesítem magam.

2013. szept. 11. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Van önkritikád, nincs még minden veszve! ;) Nyugi, a válaszadók sem normálisak, csak arról te nem tudsz még! :D
2013. szept. 11. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

milyen menő utálni a Fészt XDXDXDXDXDXD

én is utálom a lájkot XD menő arc vagyok? XD

2013. szept. 11. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!