Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bolond? Vagy másokat is zavar?
Előre is leírom, hogy bármi, amit itt olvastok, az nem támadás, nem bántani akarás senki felé, mindenki úgy viseli dolgait, ahogy szeretné.
Unalmasabb pillanataimban, gyakran feljárok ide, és most hogy beestem ebbe a remek témába pofán vert az, hogy a kérdések többsége, amiben 20 év alattiak kérdeznek – és van, hogy nem csak ez a korosztály de 20+-osok -, tisztelet a kivételnek, szinte mind „lájk”-ban méri, hogy mennyire kedveli adott egyén. Ezalatt arra gondolok, hogy „Like-olta a képem, szerintetek járni akar?” és hasonló társaik.
Nem vagyok öreg, 22 éves vagyok, kisebb-nagyobb baráti társassággal, heti rendszerességgel eljárunk szórakozni, és bár előfordul, hogy butára iszom magam, de többnyire mindenki tud magáról az este végén, szóval ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nem vagyok antiszociális, befelé forduló.
De egyszerűen irritál, zavar, és komolyan, mint egy zsémbes vén ember ezen pörgök – legyen ez a legnagyobb problémám az életben – hogy mit csinál más.
Kérdésem, én vagyok a hülye, hogy ez ennyire zavar?
Ha elolvastad köszönöm, ha válaszoltál szintúgy.
Lájkolom a kérdésedet, és (meg)osztom az érzéseidet a témával kapcsolatban.
Ilyen lett a világ...
abból is hiányzik ám valami, akit ez felidegesít
idegesít, ha valakit ez idegesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!