Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a bolond? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a bolond? Vagy másokat is zavar?

Figyelt kérdés

Előre is leírom, hogy bármi, amit itt olvastok, az nem támadás, nem bántani akarás senki felé, mindenki úgy viseli dolgait, ahogy szeretné.

Unalmasabb pillanataimban, gyakran feljárok ide, és most hogy beestem ebbe a remek témába pofán vert az, hogy a kérdések többsége, amiben 20 év alattiak kérdeznek – és van, hogy nem csak ez a korosztály de 20+-osok -, tisztelet a kivételnek, szinte mind „lájk”-ban méri, hogy mennyire kedveli adott egyén. Ezalatt arra gondolok, hogy „Like-olta a képem, szerintetek járni akar?” és hasonló társaik.

Nem vagyok öreg, 22 éves vagyok, kisebb-nagyobb baráti társassággal, heti rendszerességgel eljárunk szórakozni, és bár előfordul, hogy butára iszom magam, de többnyire mindenki tud magáról az este végén, szóval ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nem vagyok antiszociális, befelé forduló.

De egyszerűen irritál, zavar, és komolyan, mint egy zsémbes vén ember ezen pörgök – legyen ez a legnagyobb problémám az életben – hogy mit csinál más.

Kérdésem, én vagyok a hülye, hogy ez ennyire zavar?

Ha elolvastad köszönöm, ha válaszoltál szintúgy.

2013. szept. 11. 15:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van. Engem is idegesít, a sok lájkolos hülyeség, meg a sok buta embernek a kérdése itt ezen az oldalon, még akkor is, ha unalomból írják ki. Semmi értelme nincs, de ők tudják. Egyszerűen a mai emberekből hiányzik az önállóság és a problémamegoldó képesség.
2013. szept. 11. 15:05
 2/17 anonim ***** válasza:

Ma már mindent lájkolni kell.

https://www.youtube.com/watch?v=96fJrEAWQ0o

2013. szept. 11. 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Jó a kérdésed. Ment a lájk.
2013. szept. 11. 15:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy igazad van. #2es voltam.
2013. szept. 11. 15:07
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 Akkor... gondolom, mostantól mi egy pár vagyunk. Yeah.
2013. szept. 11. 15:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Lájkolom a kérdésedet, és (meg)osztom az érzéseidet a témával kapcsolatban.

Ilyen lett a világ...

2013. szept. 11. 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát igazad van, de azért az nem egészséges, hogy ezen ennyire felhúzod magad:D
2013. szept. 11. 15:15
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

abból is hiányzik ám valami, akit ez felidegesít

idegesít, ha valakit ez idegesít

2013. szept. 11. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Ismételem önmagam: Ki nem szarja le, hogy ki mit csinál? Amíg az én életemet nem befolyásolja aktívan, vagy közvetett módon, de zavar, addig annyira nem érdekel, hogy ki mit like-ol, ki meleg, és melyik szemszín jön be a lányoknak. A farkamat sem mérem, és iphone-om sincs, mert LESZAROM ezeket az idióta dolgokat. :D
2013. szept. 11. 15:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez a "facebook-generáció"...és ez csak rosszabb lesz...én már automatikusan átugrom az ilyen hülye lájkolós kérdéseket, mert már számomra több mint szánalmas...
2013. szept. 11. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!