Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavar titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar titeket, ha egy lány nagyon csámpásan jár?

Figyelt kérdés

2013. szept. 4. 20:45
 1/7 Lamakid333 ***** válasza:
Szerintem egy nő járásából nagyjából tudni lehet hogy milyen ember. Nem tökéletes, néha félrevezet, de néha meg sokkal többet elárul mint hinnéd. Aki csámpásan jár, arról első körben az jutna eszembe, hogy az életben sem kiegyensúlyozott és stabil élete van. Mi lenne hát akkor ha ebbe még egy pasi is bele kerülne? Totál káosz, ezt senki sem akarja magának. Szóval szerintem IGEN! A legtöbb pasit nagyon is zavarná. Főleg azért, mert ha mellette sétálsz kézen fogva, akkor mennyire égő ha még menni sem tudok egyszerre. Pedig a párok sokszor észrevehetetlenül is együtt lépnek egy ritmusra. Most ezt képzeld el egy csámpás lánynál... :)
2013. szept. 4. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

nem! így járjon egy nő:

[link]

2013. szept. 4. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Kicsit sem :)
2013. szept. 4. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

# 2

Hát ez is elég csípőficamos :)))

2013. szept. 4. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb baja.
2013. szept. 4. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ha egy lány csámpás, szerintem irtó szexi :)
2013. szept. 4. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nagyon csámpásan jár, az igen, nagyon zavaró, csúnya
2013. szept. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!